Jennifer Lopez és Drake tényleg együtt vannak!

2016.december.28.

Nem tud meglenni szerelem nélkül és imádja a fiatalabb pasikat. Jennifer Lopez nem próbál másnak mutatkozni, mint amilyennek a közeli a ismerősei leírják.

Drake és JLo Instagram szerelme
Fotó: Profimedia

Mindez persze lehetne Jennifer Lopez és Drake közös dalának, nagyon kiszámított kampánya is. Nem erre utal viszont, hogy Rihanna látványosan fejezte ki nemtetszését a dologgal kapcsolatban. RiRi korábban járt Drake-kel és úgy tűnik, hogy ő nem annyira örül, hogy exe Jennifer Lopet mellett kötött ki, hiszen a minap kikövette az énekesnő közösségi oldalait.

Az idei MTV gálán ilyen finomban volt még Rihanna és Drake, mindenki azt pletykálta, hogy újra egymás mellett kötnek ki, nem így lett:

Rihanna és Drake csókja az MTV gálán
Fotó: Northfoto

Ez már csak azért is meglepő, mert a barbadosi popsztár ennek az évnek a tavaszán egy pár Manolo Blahnikkal közös kollekciójából származó csizmát is küldött Jennifer Lopeznek tisztelete jeléül. Illetve korábban már több nyilvános üzenetében, nyilatkozatában áradozott a latin énekesnőről, akit igazi példaképének tartott. Úgy látszik, hogy öribarik mégsem lesznek, mert az exe tiltott zóna. Rihanna egyébként az énekest már októberben kikövette, neki nem ez lesz a kedvenc sztárpárja.

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói