Jessica Biel férjének írt szerelmes üzenete a te jégszívedet is felolvasztja!

2018.február.1.

Jessica Biel és Justin Timberlake 2013-ban házasodtak össze, azonban 2007 óta alkotnak egy párt. Gondolhatnánk azt is, hogy 11 év alatt már rég kialudt a kezdeti tűz, viszont ők időről időre bizonyítják, hogy ugyanolyan szerelmesek, mint évekkel ezelőtt.

Justin Timberlake és Jessica Biel
Fotó: Getty Images

Justin Timberlake soha nem félt kimutatni érzelmeit, és felesége iránti rajongását. Volt, hogy dal formájában, máskor egy interjúban mesélt megható dolgokat kapcsolatukról. Most Jessica is érzelmes oldalát mutatta meg, Justin születésnapja alkalmából pedig egy hihetetlenül édes közös fotót posztolt!

Ezt olvastad már? Mi történt Jessica Biel arcával? Nézd csak meg közelebbről...

″Ez a kép többet mond ezer szónál! Hála Istennek, hogy ez így van, hiszen nehéz lenne szavakba önteni mindazt a szerelmet és tiszteletet, amit irántad érzek. Egy különleges év áll előttünk. Hihetetlenül büszke vagyok mindenre, amit elértél és ami még rád vár! És elképesztően szexi apuka vagy. Egy ninja apa! Olyan, aki Jedi trükkökkel veszi rá a gyereket a fogmosásra és az alvásra. Szeretlek, te dögös apuci! Itt vagyok neked és mindig támogatlak! Az elsőszámú rajongód! Boldog szülinapot szerelmem! Most meg zúzd meg ezen a hétvégén a Super Bowl-on″- írta Jessica a fotóhoz.

Ez is érdekelhet

Lesd el a divattervező stílusát!

Lesd el a divattervező stílusát!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább