Johnny Depp családja és a barátai is megszóltak

2016.május.31.

Kész botrányba kezd torkollni Johnny Depp és Amber Heard válása. A fiatal színésznő múlt hétfőn adta be a válókeresetet, majd pár nappal később bántalmazással vádolta férjét, és Johnny Depp eltiltását indítványozta, amit meg is adtak neki.

lily rose depp, johnny depp, amber heard
Fotó: rex/puzzlepix

Nem kellett sokat várni, és máris jöttek mindkét fél részéről a támogatók. Johnny Depp kislánya, Lily-Rose Depp vasárnap Instagramon fejezte ki támogatását: "Az apukám a legaranyosabb és a legszeretőbb ember, akit ismerek, a legcsodálatosabb édesapánk volt az öcsémmel, és aki ismeri, ugyanezt mondaná". Szintén vasárnap szólalt meg először Johnny Depp exe is az ügyben, Vanessa Paradis egy levélben, amit a TMZ szerzett meg, ebben arra tért ki, hogy volt párja "érzékeny és szeretetteljes", és "teljes szívéből hiszi, hogy ezek a vádak égbekiáltóak".

Johnny Depp komikus barátja, Doug Stanhope a The Wrap vendégcikkében azt írta, hogy Deppet Heard végig manipulálta a kapcsolatuk alatt.

johnny depp
johnny depp
Fotó: rex/puzzlepix

Ugyanakkor legalább ennyien siettek Amber Heard jó hírének a megőrzésére is. Amanda de Cadanet, aki közeli barátja a színésznőnek, Twitteren osztott meg egy sor támogató twitet, és hozzátette: "#AmberHeard mellett állok, mert ha valakit bántalmaznak, akkor másoknak nem kellene azt mondani, hogy NEM IGAZ, CSAK AZÉRT, MERT SZERETIK A FILMJEIT".

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> My dad is the sweetest most loving person I know, he#39;s been nothing but a wonderful father to my little brother and I, and everyone who knows him would say the same #10084;#65039; Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) által közzétett fénykép, 2016. Máj 29., 04:57 PDT

Evan Rachel Wood színésznő is kifejezte támogatását, és külön felhívta a figyelmet arra, hogy a biszexuális nőket a heteroszexuális nőkkel ellentétben több bántalmazás éri a párjuk részéről. Több helyen is arról írtak, hogy Johnny Depp állítólagos féltékenységi dühkitöréseit Amber Heard szoros női barátságai és korábbi, azonos nemű párkapcsolata okozta. Ezt még senki sem támasztotta alá.

amber heard
amber heard
Fotó: rex/puzzlepix

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi