Jön a Gardróbfrissítés! Itt van a GLAMOUR szeptemberi száma csodás mellékletekkel

2018.augusztus.14.

Az év egyik legfontosabb lapszámához érkeztünk el, megjelent a GLAMOUR szeptemberi kiadása Trendbiblia és Mami mellékletekkel, valamint a GLAMOUR Gardróbfrissítéshez szükséges zsákkal!

Idén sem hagyjuk az őszi Gardróbfrissítést, most is nagy szeretettel várjuk a megunt, nem használt, ám jó állapotú ruháidat, hogy majd valaki mást tegyenek boldoggá. A GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzlet idén is több napon keresztül fog várni folyamatosan frissülő áruval, amiből darabonként jelképes 500 Ft-os áron tudsz válogatni. Az eladásokból befolyt teljes összeget az idén a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díjjal jutalmazott NANE Egyesületnek adjuk a megmaradt ruhákkal együtt.

Szeptemberre való tekintettel nemcsak az évszak és az idő, de a szezonváltásra is fel kell készülni, ebben segít a Trendbiblia mellékletünk, aminek a böngészésével ki tudsz majd igazodni a legfontosabb őszi trendekben.

Természetesen a GLAMOUR szeptemberi száma is tartogat éppen elegendő izgalmas olvasmányt, tippet, amivel reméljük vidáman megy majd a nyártól való búcsúzás, ne hagyd ki exkluzív interjúinkat, a legfontosabb beauty kincsek listáját és a Rita Oráról szóló fantasztikus cikkünket sem.

Sorban már a 6. Mami melléklettel kedveskedünk a kismamáknak, édesanyáknak, várandós, vagy csak babát tervező nőknek. Igen, még mindig nem fogytunk ki kérdésekből, és minél többet foglalkozunk az anyaság témájával, annál több kérdés merül fel. Ezekre keressük a válaszokat a szakemberek segítségével, éppen ezért, ha most még nem is tervezed, akkor is tedd el a mellékletet, mert később még hasznodra lehet, ha eljön az idő, vagy add oda a várandós barátnődnek.

Ez is érdekelhet

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke