Jön az újabb Gossip Girl baba!

2015.május.19.

Serenának ismét sikerült leelőznie Blairt a legnagyobb bosszúságára, de szerencsére már nem a Pletykafészekben vagyunk, nem kell senkinek a pártján állni, így felhőtlenül boldogan fogadhattuk a hírt, hogy újabb Gossip Girl baba érkezik.

leighton meester, adam brody
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Blake Lively után most Leighton Meester is anyai örömök elé néz. Az álompárként emlegetett Adam Brody és Leighton Meester most már hivatalosan is a titoktartás nagymesterei. A tavaly februárban, rejtélyes körülmények között megtartott esküvőjük után most Leighton Meester várandós képei árasztották el az internetet.

A lesifotók megjelenése után az E! megerősítette, hogy a 35 éves színésznek és a 29 éves színésznőnek nemsokára megszületik első közös gyermeke. Sokak szerint a dolog várható volt, hiszen Leighton már októberben így nyilatkozott a Nylon magazinnak : "Általában az emberek egy idő után megállapodnak. A következő lépés a gyerekvállalás. Szeretem ezeket a felnőtt dolgokat. Örülök, hogy van egy házunk és vannak kutyáink" - mondta a magazinnak adott interjúban.

Leighton Meester fotóit elnézve, már bőven benne van az áldott állapotban, akárcsak kolléganője, Blake Lively, aki ugyancsak szépen kerekedett, mire nyilvánosságra hozták az örömhírt.

Már csak egyet tudunk remélni, hogy Leighton Meester kisbabája is lány lesz, és akkor együtt játszhatnak a pici James-szel - teljes Gossip Girl déjá vu!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói