Leighton Meester újratöltve

2014.november.3.

Leighton Meester mindannyiunk emlékezetébe belevéste magát a Gossip Girl áskálódó, stílusdiktátor Blair Waldorfjaként. Ám a fiatal színésznő nem is állhatna távolabb sorozatbeli karakterétől. Leighton Meester a Nylon magazin novemberi címlaplánya, és a divatlap interjújában A pletykafészek utáni életről mesélt.

Amióta befejeződött a sorozat, a gyönyörű sztárnak sokkal több szabadideje van, de ezt egyáltalán nem bánja, és ahogy ő fogalmaz: "Ez az időszak felüdülés egy hosszú, strapás periódus után". Hat éven keresztül alakította Blair Waldorfot, és a sorozat meghozta számára a népszerűséget, de a forgatás mellett nem maradt ideje arra, hogy megízlelje a felnőttséget.

Leighton Meester már a Gossip Girl forgatása alatt is voltak előadói szárnypróbálgatásai. Első dala, a Somedy to Love Robin Thicke közreműködésével készült el 2009-ben, de a leghíresebb kollaborációja mindenképpen a Cobra Starship Good Girls Go Bad című száma, mely a sorozatban is hallható volt.

A színésznő zene iránti szeretete nem új keletű, ugyanis már gyerekkora óta imád énekelni, zenét szerezni. 2010-ben a Reflektorfény című filmben egy country énekesnőt alakított, és ez a szerep olyan volt számára, mintha csak rászabták volna. A film nagy hatással volt zenei ízlésére is, és a benne felcsendülő dalok segítettek megtalálni számára a saját hangját és stílusát.

Várva várt első stúdióalbuma, a Heartstrings október végén jelent meg. A lemezen Leighton az elmúlt három év történéseit dolgozta fel, azokat az érzéseket, gondolatokat öntötte dalokba, amiket magánéletében és színészi munkája során átélt. Az albumban egyébként nagyon sokoldalú: szerepelnek szexibb dalok, indie-rock számok, de érezhető rajta egy erős folkos vonal is. Leighton elárulta, az célja a lemezzel, hogy őszinte mosolyt csaljon az emberek arcára.

Nézd meg a Leighton debütáló albumának címadó, első klipjét:

A Gossip Girl befejezése komoly választás elé állította az énekes színésznőt. Ekkor döntött úgy, hogy kipróbálja magát a Broadway színpadán, és természetesen ez is remek választásnak bizonyult, hiszen az Egerek és emberek című színdarab máris óriási sikert aratott. Csillogó szemekkel mesél karrierje ezen állomásáról: roppant szerencsésnek érzi magát, hogy ebben a darabban szerepelhet. A karakter, akit játszik nagyon közel áll hozzá, és a rendezővel, Anna D. Shapiróval is megtalálták a közös hangot, mondhatni egy rugóra jár az eszük, így pedig igazán élvezetes volt számára a munka.

A filmvásznat sem hanyagolja, ugyanis hamarosan Robert Downey Jr. mellett A bíró című produkcióban tűnik fel, de idén még két filmje is bemutatásra kerül: a Life Partners és a Like Sunday, Like Rain. Az előbbiben, mondhatni magát alakítja, hiszen a karaktere is a felnőttség küszöbén áll, és számos döntés vár rá. A filmben egyébként férjével, Adam Brody-val játszanak együtt, de ez egyáltalán nem jelentett egyiküknek sem problémát, sőt kifejezetten pozitívumként élték meg a közös munkát.

A 30-hoz vészesen közeledő Leighton Meester tudja, hogy már ideje lenne komoly és felnőtt lépéseket tenni az életében, mint például gyerekeket szülni, jelenleg azonban elégedett azzal, hogy van egy gyönyörű kaliforniai háza, megértő és szerető férje és imádnivaló kutyái.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói