Hódíts csodás arcbőröddel!

2014.augusztus.22.

Leighton Meestert a friss modernség és természetes szépség jellemzi, így a Biotherm szépségnagyköveteként a márka alapvető értékeinek tökéletes megtestesítője. Leighton az ikonikus Aquasource hidratáló termékcsalád arca és ragyogó arcbőrének titkát most te is megtudhatod!


A bőr vízháztartásának rendkívül fontos szerepe van abban, hogy mennyire látszik az arcod üdének, fiatalnak és egészségesnek. Mindig igyál sok vizet, és válassz gondosan arcápolót! Az Aquasource hidratáló arcápolók a termálforrás vizének erejével fejtik ki hatásukat, hogy arcbőröd igazán ragyogónak érezd! Nem csupán szuperül hidratálnak, hanem friss érzetet is biztosítanak, miközben könnyed, üdítő textúrájuk kényezteti bőrödet. Válaszd az igényeidnek megfelelőt a szerint, hogy bőröd normál, kombinált, száraz vagy érzékeny.

Ha bőrtípustól függetlenül egy bőrtökéletesítőt keresel, akkor is jó helyen jársz, mert a Deep Serum ragyogásfokozó szérummal tovább tudod növelni az arcápolók hatékonyságát.

Az Aquasource éjszakai arcápoló könnyed gél textúrája könnyen felszívódik és könnyű, hűsítő érzést ad. Az éjszaka folyamán segít megtartani a vizet, és akkor fejti ki hatását, mikor a bőr leginkább képes a regenerálódásra.
Emellett BB krémet és CC gélt, valamint szemkörnyék ápolót is találsz a termékcsaládban: a Biotherm mindenre gondolt, ami hidratálás!

Arcbőröd ápolása mellett fontos a testápolás is. Főként a nyári napsütéses időszak után elengedhetetlen, hogy bőröd regenerálódjon és ápoltan tudja megtartani napbarnított színét, később pedig majd felkészüljön az őszi hidegebb időszakra.

A Biotherm különleges Lait Corporel testápolója a természetes eredetű összetevők segítségével ápolják és regenerálják bőrödet, friss citrusos illata pedig jókedvre derít minden használat során!
További információ>>>

Ez is érdekelhet

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

G-Életstílus

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!