Elsírta magát a Stranger Things színésze, Joseph Quinn, miután kiálltak mellette a rajongók

Az alábbi történet több szempontból is elgondolkodtató: vajon mióta gondolja a szórakoztatóipar, hogy tömegek előtt alázhatja le, vagy használhatja ennyire nyilvánvalóan a saját sztárjait? Josep Quinn, a Stranger Things új évadának színésze viszont hihetetlenül intelligensen viselkedett a Comic Con történetének legmegalázóbb helyzetében.

Az Eddie-t alakító Joseph Quinn nem is egy jelenetben rögtönzött a Stranger Things negyedik évadában
Az Eddie-t alakító Joseph Quinn nagyon gyorsan a Stranger Things-rajongóinak kedvencévé vált
Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Az Eddie Munsont alakító Joseph Quinn kétségkívül a Stranger Things 4. évadának egyik legszerethetőbb kincse, legnagyobb felfedezése, és igazán kiábrándító, hogy ahogy jött, úgy ki is írták egy évadon belül. (Még akkor is ez a véleményünk, ha a története pont így volt kerek és egész). Így abszolút adta magát az ötlet, hogy kihasználva ezt az elképesztő népszerűséget, ő is ott lesz sztárvendégként London Film és Comic Conon. Csakhogy egészen pontosan 400 jeggyel adtak el többet (ezek egyébként átszámítva húsz és hatvanezer forint között mozognak), és mivel a jegy azt is tartalmazta, hogy a színész autogramot osszon vagy közös fotót készítsen a rajongókkal, valamivel lassabban haladt a kelleténél. (Itt azért mi is érezzük ám a zavart az erőben, valamint az ellentmondást, hogy mégis hogyan lehet hatékonyan pörgetni a kedvességet és a rajongókkal való, egyébként fizetett kapcsolattartást.)

Nem igazán tetszett viszont a szervezőknek, hogy Joseph Quinn az egyik rajongóra a kelleténél több figyelmet és időt szentelt, így a biztonsági személyzet üvöltözni kezdett a színésszel, hogy fogja be a száját, és haladjon. Ami önmagában is problémás, arról nem is beszélve, hogy nyilvánosan történt az eset, és egy nagysikerű sorozat színészével beszéltek így, aki a meghívott sztárvendég is volt egyben.

Sadie Sink elárulta, milyen sorsot szánnak Maxnek a Stranger Things folytatásában

A rajongók kiakadtak

A dolog a London Film és Comic Conra látogatóknál sem vette ki jól magát, még úgy sem, hogy pont az ő érdekükben pörgették volna az eseményeket. Az egyik rajongó tweetjében például az olvasható, ha továbbra is így bánnak a sztárvendégeikkel, akkor a jövőben rengeteg fizetőképes látogatót veszítenek majd el a felháborító hozzáállásuk miatt. Undorító, ahogyan vele bántak – szögezte le, míg valaki úgy fogalmazott posztjában, hogy nem lepődne meg, ha Joseph Quinn ezek után soha többé nem fogadná el a Londoni Film és Comic Con meghívását.

Később, a kérdezz-felelek résznél egy Kimberley Burrows nevű művész volt az, aki vállalta, hogy a rajongók nevében fejezze ki, mennyire hálás a történtek után, amiért Quinn időt és energiát szánt a rajongókra.

Stranger Things: Könnyen lehet, hogy Will Byers coming outol majd a fináléban

Nem kérdezni szeretnék, sokkal inkább kifejezni a hálámat. Biztosan sokan hallottuk, mi történt tegnap – akár igaz, akár nem –, hogy hogyan bántak veled. Nem fogom kommentálni a dolgot. Viszont szeretnék köszönetet mondani mindannyiunk nevében, amiért nekünk szentelted az idődet. (…) Bárhogy is viselkedtek veled tegnap, nagyon hálásak vagyunk – mondta Kimberley, aki külön kiemelte, mennyire kedves volt vele és vakvezetőkutyájával a színész, aki konkrétan elsírta magát, amikor a tömeg tapsolni kezdett. Quinn ezután sem ment bele a részletekbe, és nem használta ki a helyzetet, hogy visszavágjon, ehelyett egyszerűen megköszönte a rajongóknak a kedvességet, miközben a szemét törölgette.

Forrás: buzzfeednews.com

Ez is érdekelhet

Köböl Anita műsorvezető a mai laza szettjét egy könnyű zakóval teszi izgalmassá

Köböl Anita műsorvezető a mai laza szettjét egy könnyű zakóval teszi izgalmassá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói