Elsírta magát a Stranger Things színésze, Joseph Quinn, miután kiálltak mellette a rajongók

Az alábbi történet több szempontból is elgondolkodtató: vajon mióta gondolja a szórakoztatóipar, hogy tömegek előtt alázhatja le, vagy használhatja ennyire nyilvánvalóan a saját sztárjait? Josep Quinn, a Stranger Things új évadának színésze viszont hihetetlenül intelligensen viselkedett a Comic Con történetének legmegalázóbb helyzetében.

Az Eddie-t alakító Joseph Quinn nem is egy jelenetben rögtönzött a Stranger Things negyedik évadában
Az Eddie-t alakító Joseph Quinn nagyon gyorsan a Stranger Things-rajongóinak kedvencévé vált
Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Az Eddie Munsont alakító Joseph Quinn kétségkívül a Stranger Things 4. évadának egyik legszerethetőbb kincse, legnagyobb felfedezése, és igazán kiábrándító, hogy ahogy jött, úgy ki is írták egy évadon belül. (Még akkor is ez a véleményünk, ha a története pont így volt kerek és egész). Így abszolút adta magát az ötlet, hogy kihasználva ezt az elképesztő népszerűséget, ő is ott lesz sztárvendégként London Film és Comic Conon. Csakhogy egészen pontosan 400 jeggyel adtak el többet (ezek egyébként átszámítva húsz és hatvanezer forint között mozognak), és mivel a jegy azt is tartalmazta, hogy a színész autogramot osszon vagy közös fotót készítsen a rajongókkal, valamivel lassabban haladt a kelleténél. (Itt azért mi is érezzük ám a zavart az erőben, valamint az ellentmondást, hogy mégis hogyan lehet hatékonyan pörgetni a kedvességet és a rajongókkal való, egyébként fizetett kapcsolattartást.)

Nem igazán tetszett viszont a szervezőknek, hogy Joseph Quinn az egyik rajongóra a kelleténél több figyelmet és időt szentelt, így a biztonsági személyzet üvöltözni kezdett a színésszel, hogy fogja be a száját, és haladjon. Ami önmagában is problémás, arról nem is beszélve, hogy nyilvánosan történt az eset, és egy nagysikerű sorozat színészével beszéltek így, aki a meghívott sztárvendég is volt egyben.

Sadie Sink elárulta, milyen sorsot szánnak Maxnek a Stranger Things folytatásában

A rajongók kiakadtak

A dolog a London Film és Comic Conra látogatóknál sem vette ki jól magát, még úgy sem, hogy pont az ő érdekükben pörgették volna az eseményeket. Az egyik rajongó tweetjében például az olvasható, ha továbbra is így bánnak a sztárvendégeikkel, akkor a jövőben rengeteg fizetőképes látogatót veszítenek majd el a felháborító hozzáállásuk miatt. Undorító, ahogyan vele bántak – szögezte le, míg valaki úgy fogalmazott posztjában, hogy nem lepődne meg, ha Joseph Quinn ezek után soha többé nem fogadná el a Londoni Film és Comic Con meghívását.

Szerethető, kedves, nem véletlen, hogy a rajongóknál is ennyire jó Joseph Quinn
Fotó: Getty Images /Theo Wargo

Később, a kérdezz-felelek résznél egy Kimberley Burrows nevű művész volt az, aki vállalta, hogy a rajongók nevében fejezze ki, mennyire hálás a történtek után, amiért Quinn időt és energiát szánt a rajongókra.

Stranger Things: Könnyen lehet, hogy Will Byers coming outol majd a fináléban

Nem kérdezni szeretnék, sokkal inkább kifejezni a hálámat. Biztosan sokan hallottuk, mi történt tegnap – akár igaz, akár nem –, hogy hogyan bántak veled. Nem fogom kommentálni a dolgot. Viszont szeretnék köszönetet mondani mindannyiunk nevében, amiért nekünk szentelted az idődet. (…) Bárhogy is viselkedtek veled tegnap, nagyon hálásak vagyunk – mondta Kimberley, aki külön kiemelte, mennyire kedves volt vele és vakvezetőkutyájával a színész, aki konkrétan elsírta magát, amikor a tömeg tapsolni kezdett. Quinn ezután sem ment bele a részletekbe, és nem használta ki a helyzetet, hogy visszavágjon, ehelyett egyszerűen megköszönte a rajongóknak a kedvességet, miközben a szemét törölgette.

Forrás: buzzfeednews.com

Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját