Justin Bieber arra kéri a rajongókat, hogy imádkozzanak érte

2019.március.10.

Nem egészen értjük, hogy mi történik Justin Bieberrel, de komoly aggodalomra ad okot a kanadai énekes legújabb Instagram-posztja, amelyben a popsztár arra kéri a követőit, hogy imádkozzanak érte.

Justin Bieber arra kéri a rajongókat, hogy imádkozzanak érte
Fotó: Rexfeatures

Azt gondolnánk, hogy ha valakinek gondtalan és felhőtlen az élete, akkor az Justin Bieber, aki sikeres gazdag, ráadásul a szerelem is rátalált. Az igazság azonban egyáltalán nem ez, és ezt nem is akarja leplezni sem.

Szerettelek volna egy kicsit tájékoztatni benneteket. Remélem, hogy amin keresztülmegyek most, azt meg tudjátok érteni srácok. Sokat küzdök. Furcsán és teljesen szétesettnek érzem magam - írja a bejegyzésében Justin Bieber

Valószínűleg azért állt most a nyilvánosság elé a sztár, mert már hetek óta folyamatosan szállingóztak a hírek arról, hogy depresszióval küzd, és orvosi kezelésre szorul. Justin Bieber a februári Vogue magazinnak is beszélt arról, hogy az édesanyja szintén küzdött depresszióval, és arra is utalt, hogy az édesapjának pedig düzkezelési problémái lehettek. Az énekes úgy fogalmazott, "ezeket az őrületeket adták nekem".

Ez 2018 csókja és fotója is: 13 millió lájkot zsebelt be

Ez 2018 csókja és fotója is: 13 millió lájkot zsebelt be

Justin Bieber 2014-ben beszélt először róla, hogy már korábban is depresszióval küzdött, és úgy érezte, hogy Xanax-függő lett. A legújabb bejegyzése kapcsán megszólaló ismerősei határozottan visszautasították azt a pletykát, hogy a depressziójának köze lenne Hailey Baldwinhoz, sőt éppen ellenkezőleg, úgy nyilatkoztak, hogy a sztármodell és az énekes lelkipásztora a két legfontosabb és legbiztosabb támasza ezekben az időkben. Hailey Baldwin mindent megtesz, hogy férje túllegyen ezen az időszakon, és a kapcsolatuk Bieber állapota ellenére is tökéletes. A nyilvános esküvőjük halasztgatása azonban szinte biztosan a popsztár állapotával magyarázható. Mindenki kiemelte azt is, hogy Justin Bieber, ahogy a posztja folytatásában is írja, nagyon bízik a felépülésében:

"Mindig talpra állok, nem aggódom, csak szerettem volna kapcsolatban lenni veletek, és arra kérlek benneteket srácok, hogy imádkozzatok értem" - folytatja az üzenetét Justin Bieber

Nagyon fontos minden mentális betegségnél, ha valaki felismeri a problémát, azt szokták mondani, hogy ez az egyik legnagyobb lépés a gyógyulás felé. Justin Bieber láthatóan tisztában van a saját betegségével, és reméljük minél előbb megküzd vele.

Ha úgy érzed, hogy problémád van, merj segítséget kérni! Éjjel-nappal hívható segélyszám: 116-123 (minden hálózatról ingyenes)

Ez is érdekelhet

5 frizura, amitől fiatalabbnak fogsz tűnni

5 frizura, amitől fiatalabbnak fogsz tűnni

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában