Justin Bieber és Hailey Bieber: Megküzdenek a házasságukért

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Barátságból szerelem, majd házasság. Elsőre tökéletesnek tűnik, de Justin és Hailey Bieber minden egyes nap megküzdenek a kapcsolatukért. Nem félnek beismerni, hogy a házasság kemény meló, ahogy azt sem, hogy szükségük van hozzá terápiára.

Justin Bieber Hailey Bieber
Justin Bieber Hailey Bieber
Fotó: Annie Leibovitz

Kétség sem fér hozzá, hogy minden idők egyik legnagyobb popsztárja Justin Bieber. Lehet azzal vitatkozni, hogy valóban olyan tehetséges-e, mint amilyen sikeres, de egy dolgot meg kell érteni vele kapcsolatban: több százmillió ember nagyító alatt figyelte minden lépését tizennégy éves korától fogva. Kíváncsiak lennénk arra az illetőre, aki ezt a nyomást, főleg olyan érzelmi labilitás mellett, mint ami Bieberre is jellemző, tiszta fejjel tudta volna kezelni. Ebbe az óriási káoszba belecsöppenni senkinek sem lehet leányálom, és Hailey Bieber (lánykori nevén Baldwin) nem is rejti véka alá, hogy nagy terhet vállalt magára: "Az az igazság, hogy a házasság nagyon nehéz." – ezzel a mondattal nyitotta első közös interjújukat, mely a Vogue magazinnak készült házasságukat követően. Justin és Hailey több mint tízéves ismeretség után, amit meg-megszakítottak összeveszések, minden felhajtás nélkül, egy manhattani anyakönyvvezetőnél, édeskettesben mondta ki egymásnak a boldogító igent, 2018 szeptemberében.

Ki gondolta volna ezt tíz éve?

Ahhoz, hogy megértsük kettejük kapcsolatát, először azt kell megértenünk, hogy miért olyan fontosak számukra a különbözőségeik. Justin az a vadóc, aki a felesége soha nem lehetett. Hailey tizenkét éven át balettozott, nagyrészt magántanuló volt New Yorkban, és soha életében nem nyúlt drogokhoz (az édesapjának, Stephen Baldwinnak komoly kokainfüggőségi problémái voltak, de most már közel harminc éve tiszta). Saját bevallása szerint, de ezt a barátai is megerősítik, meggondolt, megfontolt nő. Justint a barátai gyengédnek, érzelmesnek, csupa szívnek tartják, egy olyan férfinek, akit annyira el tudnak önteni az érzései, hogy drogokkal kellett lebénítania magát. "Hailey nagyon racionálisan gondolkozik, rendszerezett, nekem erre van szükségem. Mindig is biztonságra vágytam, gyerekként is, és a jelenlegi életstílusom miatt minden olyan bizonytalan. Kell, hogy legyen egy dolog, ami tuti. És ez ő".

Justin Bieber és Hailey Baldwin a modell édesapjával
Fotó: Rexfeatures

Justin és Hailey 2009-ben találkoztak először a Today Show forgatásán, de akkor a hároméves korkülönbség nagyon soknak számított köztük. Hailey édesapja és Justin édesanyja, Pattie Mallette rögtön jóban lettek, mindketten megtért keresztények, és barátságuknak köszönhetően a gyerekeik is sok időt töltöttek egymással. Azonban a két tini nem vált igazi baráttá csak pár évvel később, amikor Hailey elkezdett járni ahhoz a felekezethez, ahova Justin is. Itt aztán összebarátkoztak, de ekkor még nem volt szó többről. Nem sokkal később valóban randiztak futólag, de a dolog nem sült el jól. Végül 2018 júniusában mindketten ugyanazon az egyházi konferencián találták magukat. "A konferencia végén azt mondta nekem, hogy mi már többé nem leszünk barátok, de ekkor még nem értettem, mire gondol"- mesélte Hailey. Egy hónappal később pedig Justin felhúzott az ujjára egy hatalmas, ovális gyémánttal ékesített eljegyzési gyűrűt.

Fejlődéstörténet

Az utóbbi időben Justin sokat foglalkozott a saját erkölcsi fejlődésével. Tavaly ősszel a zenétől is eltávolodott azért, hogy önmagára fókuszáljon, és megtanulja, miként lehetne a lehető legjobb férj Hailey számára. "Tizenhárom éves korom óta sikeres vagyok, így nem igazán volt rá lehetőségem, hogy megtudjam, ki vagyok valójában. Eleinte még őszinte voltam, majd szép lassan mesterkéltté váltam. Az emberek imádnak, én vagyok a király – őszintén ezt gondoltam magamról. Nagyon arrogáns és beképzelt lettem"- ismeri el Justin. 2013-ban még cuki tiniikon volt, egy évvel később pedig már egy csődtömeg. A média csak úgy lubickolt a botrányaiban, legbelül azonban Justin kezdett szétesni, nyugtatókkal próbálta elnyomni az egyre jobban kitörni készülő érzéseit. "Arra eszméltem, hogy olyan dolgokat teszek, amiket szégyellek, válogatás nélkül halmoztam a nőket, és azt hiszem, azért nyúltam a Xanaxhoz, mert szégyelltem magam"- ismerte be. 2014-ben Justin beköltözött Carl Lentz hillsongi pásztor házába, hogy otthoni körülmények között megtisztuljon. Bár nagy ritkán iszik egy kis alkoholt, de drogot azóta sem fogyasztott. "Anélkül végigcsinálni ezt, hogy elvonóra, csoportos terápiára ment volna, vagy lett volna mellette egy szakember, aki segíti a kijózanodási folyamatot, úgy gondolom, rendkívüli. Sok szempontból egy két lábon járó csoda"- mondja róla Hailey. Mikor tavaly júniusban ismét összejöttek, Justin már több mint egy éve cölibátusban élt, mert úgy vélte, komoly problémái vanak a szexszel. "Néha az emberek azért fekszenek le másokkal, mert nem érzik elég jónak magukat. Nem értékelik önmagukat eléggé. A nők, de a férfiak is csinálják ezt. Újra el akartam köteleződni Isten mellett, mert úgy éreztem, ez a legjobb a lelkemnek. Hiszem, hogy Isten jutalomból áldott meg Hailey-vel". Bár rendszeresen jár templomba, Justin Bieber nem tartja magát vallásosnak, legalábbis nem a szó eredeti értelmében. "Jézusban hiszek, de nem hiszek a vallásos elitizmusban, abban, hogy akik templomba járnak, azok jobb emberek másoknál. Megérint, ha a vallásról van szó, mert annyira sok embernek okozott fájdalmat. Nem akarom, hogy azt gondolják rólam, egy olyan intézmény mellé állok, ami annyi igazságtalanságot követett el a múltban és teszi azóta is"- mondja kicsit árnyalva ezzel a képet.

Justin Bieber és Hailey Bieber
Fotó: Annie Leibovitz

Hirtelen jött házasságuk fényében sokan azt hitték, hogy Hailey terhes, de erről szó sem volt, még jó pár évig nem terveznek gyereket. Azt azonban beismerik, hogy az egymás iránti vágy is befolyásolta a döntésüket, de nem ez volt az egyetlen oka annak, hogy ilyen gyorsan egybekeltek: "Amikor tavaly júniusban megláttam Hailey-t, eszembe jutott, hogy mennyire szerettem, hogy mennyire hiányzott és hogy milyen pozitív hatással volt az életemre. Úgy voltam vele, hogy szentséges ég, pont ezt kerestem"- mondta Justin. Azonban miután tavaly összeköltöztek, mindkettejüknek be kellett látniuk, hogy kemény dió az együttélés. Az egészséges kommunikáció folyamatos kihívást jelent számukra, és ezért is járnak párterápiára. Jól akarják csinálni, egészséges párkapcsolatot akarnak, de ezt még tanulniuk kell. "Nem fogom azt hazudni, hogy minden varázslatos. Nem úgy kelsz fel minden nap, hogy totálisan szerelmes vagy és a másik tökéletes. Nem ilyen a házasság. De van benne valami gyönyörű, hogy harcolni akarsz érte, elkötelezed magad valaki mellett, akivel közös dolgot építetek fel. Nagyon fiatalok vagyunk, és ez kicsit ijesztő. Sokat fogunk még változni. De együtt akarunk fejlődni és támogatjuk egymás változását. Én így tekintek erre. Justin a legjobb barátom. Sosem unom meg őt"- meséli Hailey, míg Justin egyetértően vigyorog.

A csillagok is egymásnak teremtették? - Papp Gréti asztrológus elárulja

Justin és Hailey Bieber életében gyakoriak a szélsőséges helyzetek, a sorsszerű változások, lelki átalakulások, ráadásul mindketten ragaszkodnak az irányítói szerep megőrzéséhez. Hailey horoszkópjában a Nap és a Plútó együtt állása domináns, manipulatív apát jelez, ezért ezt a viselkedést természetesnek tartja élete legfontosabb férfi főszereplőinél is. Gyenge pasiknak esélyt sem ad, viszont az apával folytatott hatalmi harcok párkapcsolatában is folytatódnak. Hailey szépsége jelképezi Justin számára Évát és Lilithet, az istennőt és a csábító boszorkányt egy személyben. De amiért barátságtalan Vénusz-Neptunusz-Uránusz rezgések is működnek viszonyukban, ezért valószínű, hogy ez a frigy a "vak vezet világtalant" mechanizmus szerint jött létre. A 2020-as évek kemény próbatétel elé állítja őket, az lesz a feladatuk, hogy levetkőzzék azokat a kapcsolatromboló magatartásmintákat, amelyek mind-mind az elhidegülés, az ábrándokba menekülés és a valóság elhárításának veszélyét jelzik. Azonban a szakítás csak utolsó lehetőség lehet kapcsolatukban, ha már minden más közös erőfeszítés csődöt mondott. Szerencsére a kommunikáció, jóllehet olykor veszekedésekkel tarkítva, képes lesz hidat építeni közöttük.

Ez a cikk eredetileg a GLAMOUR 2019. szeptemberi számában jelent meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Így szabotálod a szerelmi életed, és még csak nem is tudsz róla

Így szabotálod a szerelmi életed, és még csak nem is tudsz róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

PR

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

PR

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)