Justin Timberlake a legszexibb és legviccesebb sztárapuka - itt a bizonyíték

2015.szeptember.10.

Már egészen tinédzser kora óta imádjuk, de meg kell valljuk, hogy valójában erősen alulbecsültük Justin Timberlake-et.

Justin és Jimmy Fallon
Justin és Jimmy Fallon
Fotó: Instagram

Amikor a ´N Sync tagjaként világsztár lett, még kevésbé figyeltünk a hangjára. Oké, utólag visszanézve persze egyáltalán nem értjük, hogy mit ettünk rajta, a kiszőkített, bebodorított hajával, kertvárosi rappernek öltözve túlméretezett pulcsikban és iszonyatos napszemüvegekben igazából nevetségesen nézett ki. Akkor persze nem, bár ha láttuk volna, milyen lesz mondjuk egy évtized múlva, valószínűleg a ´90-es években is az idősebb Timberlake-ért rajongtunk volna.

Idővel nemcsak sármosabb, és persze férfiasabb lett, de a stílusérzéke is kialakult. Arról nem is szólva, hogy kikerülve a fiúcsapatból végre valójában kiderült, hogy nem egy tucatsztár. Sokkal izgalmasabb zeneileg szólóban, és jobban érvényesülnek előadói képességei is, arról nem is beszélve, hogy a mozgása egyszerűen szenzációs. Ráadásul színésznek sem utolsó, sőt egy ideje végre tudjuk, hogy valójában ő az egyik legszórakoztatóbb sztár. Elképesztően vicces dolgokkal rukkol elő. Most például egy nap alatt sikerült újra mindenkit magába bolondítania.

Kezdődött azzal, hogy az egyik legismertebb amerikai showman/komikussal, Jimmy Fallonnal elmentek a US Open teniszverseny egyik meccsére. Ott Beyoncé Single Ladies című dalára előadták a dal kilpjéből az emlékezetes koreográfiát, ha már őket pásztázta a nézőtéri kamera.

Persze, ez egy jól irányzott marketingfogás volt, hiszen ezen az estén került adásba kettősük a rap történetét feldolgozó elképesztően szórakoztató produkciója. A 6 perces szkeccsben Jimmy Fallon alakítja az időnként túlságosan is belehevülő raprajongót, akit Justin Timberlake tesz helyre. A borzasztóan vicces videót semmiképpen ne hagyd ki, hiszen a rap és a hip-hip klasszikusai csendülnek fel benne Justin és a komikus fergeteges tolmácsolásában. Ez már egyébként a rap történetének 6 része a két sztár tolmácsolásában, de eddig talán az egyik legjobb.

Ha ez még nem lenne elég, akkor Justin Timberlake azzal járatta csúcsra a dolgot, hogy megosztott egy közös fotót a kisfiával, Silasszal. El kell olvadni!

Justin és kisfia, Silas
Justin és kisfia, Silas
Fotó: Instagram

Ez is érdekelhet

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet