A 75 éves Kamilla királyné címlapfotója egyszerűen lélegzetelállító

Kamilla királyné címlapsztárjaként ragyog, ráadásul nem is akármilyen szettben! A kiadvány 100. évfordulója alkalmából a reflektorfény ebben a különleges lapszámban a brit királyi család nőtagjaira irányul, a lapszám megjelenésére pedig egykor a néhai Erzsébet királynő is áldását adta.

Kamilla királyné csodásan fest a címlapon
Kamilla királyné csodásan fest a címlapon
Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Kamilla királyné a Good Housekeeping brit kiadásának legújabb címlapsztárja. Kamilla egy balerinát ábrázoló brosssal díszített piros kabátban mosolyog egy gyönyörű karácsonyfa előtt. Szalagcímként a királyné szavai olvashatóak: „Ebben az ünnepi időszakban másokra is gondolok”. A karácsonyi és újévi különkiadásban Kamilla királyné mellett a Katalin hercegnével készült exkluzív interjú is olvasható.

Szívügye, hogy fellépjen a bántalmazás ellen

Az interjúban Kamilla királyné többek között arról is beszámolt, hogy mennyire fontos számára a SafeLives jótékonysági szervezettel való együttműködése, amely a családon belüli bántalmazás ellen lép fel. Kitért a túlélőkkel és az önkéntesekkel folytatott legemlékezetesebb beszélgetéseire is. A királyné egyébként 2016 óta vesz részt aktívan a szervezet tevékenységében.

„A SafeLives munkája rendkívül közel áll a szívemhez, mert abban a kiváltságban volt részem, hogy nagy számban találkozhattam olyan nőkkel és férfiakkal, akiktől megtudtam, hogy milyen állandó rettegésben élni. Újra és újra az hangzott el, hogy a túlélők semmire sem vágynak jobban, mint hogy a hallgatás falait végre sikerüljön lebontani” – nyilatkozta a királyné, akiben ezek a személyes történetetek olyan mély nyomot hagytak, hogy azok azóta is kísértik.

Katalin hercegné elbűvölte Amerikát ezekkel a mesés szettekkel

Vendégszerzőként is közreműködött

Júliusban Kamilla királyné a brit Country Life magazin címlapján szerepelt. Kamilla közelgő 75. születésnapja és a magazin 125. évfordulója alkalmából a királyné vendégszerzőként járult hozzá az emlékkiadvány megszületéséhez, amely július 13-án jelent meg. A mostani magazinban való megjelenése pedig a második alkalom volt, amióta királyné lett.

Friss sztárhírek egy kávé mellé:

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói