Találkozz Viszkok Fruzsival a GLAMOUR Influencer Summiton!

2022.december.6.

Mi lehet egy influenszer titka? Hogyan érheted el, hogy a követőid bízzanak benned és gyarapodjon a számuk? Ezeket a kérdéseket személyesen felteheted kedvenceidnek a GLAMOUR Influencer Summiton, ahol Viszkok Fruzsival, az influenszerek királynőjével is találkozhatsz!

Viszkok Fruzsi
Viszkok Fruzsi is ott lesz az év legmenőbb eseményén
Fotó: GLAMOUR

December 14-én az Etele Plázában egy felejthetetlen élményben lehet részed, ahol azon túl, hogy kikapcsolódhatsz, még rengeteg új ismeretséggel is bővítheted a tudásod. A GLAMOUR Influencer Summiton a legmenőbb hazai véleményvezérek tartanak számodra tanulságos és inspiráló beszélgetéseket, így első kézből értesülhetsz a legfontosabb információkról, illetve teheted fel a saját kérdéseidet is. A közönségtalálkozó után pedig a Mrs. Harris Párizsba megy című filmre várunk sok szeretettel, az este végén pedig egy ajándékkal is meglepünk a The Solution jóvoltából! Ha nem szeretnél lemaradni, foglald le a jegyed mielőbb!

Viszkok Fruzsi
Fotó: GLAMOUR

Viszkok Fruzsival is találkozhatsz

Viszkok Fruzsi eleinte még a Youtube-on kezdett el tartalmat gyártani, de azóta meghódította az Instagramot és a Tiktokot is. Amellett, hogy sikeres üzletasszony, lehengerlő személyisége is sokakat inspirál. „Állandóan olyan kihívásokkal találkozom, amelyek kizökkentenek a komfortzónámból. Sokszor jönnek olyan lehetőségek, amikre magamtól nem gondolnék. Szeretem, amikor új helyzetekben kell helytállnom."

- mondta a Glamournak adott interjújában arról, hogy mit élvez legjobban a munkájában.

Ne hagyd ki a legmenőbb beszélgetéseket

Viszkok Fruzsi, Verebély Vivi & Nagy Norbi arról mesélnek majd december 14-én, hogy hogyan értheted el, hogy a nézők elismerjenek és bízzanak benned. De ez még nem minden!

Találkozhatsz ugyanis az egyik legsikeresebb zenei formáció, a Valmar zenekar két frontemberével, Marics Petivel és Valkusz Milánnal is, továbbá Metzker Viki dj-vel, rádiós műsorvezetővel, DJ Yamina lemezlovassal, Varga-Szilágyi Zsolttal, a Post For Rent general menedzserével is. Miskovits Marci műsorvezető arról kérdezi majd őket, hogy zenei előadóként hogyan lehetséges sikereket elérni a közösségi médiában is. Lady Szomjas tiktokertől, Czeglédi „Rob” Bálint és Szecsó influenszerektől pedig megtudhatod, hogy a közösségi média hogyan válhat pénzkereseti forrássá. Vajda Luca profi sportoló személyesen számol be róla, hogy neki miként sikerült szert tennie ennyi követőre. Whisper Ton, Hollósi Jázmin, Laudon Andi és Bozsik Dóra influenszerek beavatnak a közösségi média platformokon zajló együttműködésekkel kapcsolatos kulisszatitkokba, a screentime és a szorongás közötti összefüggésekről pedig Fuller Bianka pszichológus és tiktoker ad hasznos tippeket. Mi ott leszünk, ugye te is?

Tudj meg többet még többet az influenszerek világáról:

Ez is érdekelhet

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói