Whisper Tonnal is beszélgethetsz élőben a GLAMOUR Influencer Summiton!

2022.december.4.

Hamarosan itt a GLAMOUR Influencer Summit, ahol hazánk legmenőbb véleményvezéreivel is találkozhatsz személyesen, szelfizhetsz velük, és kérdezhetsz is tőlük. Ez egy olyan nap lesz, ami egészen biztosan inspirál, feltölt, és még tanulhatsz is a legnagyobbaktól!

December 14-én az Etele Plázában egy olyan estére várunk a GLAMOUR Influencer Summiton, amire sokáig szívesen emlékszel majd vissza. A tartalmas beszélgetések és a közönségtalálkozó után pedig a Mrs. Harris Párizsba megy című filmre is meghívunk. Ne maradj le erről az estéről, és foglald le a jegyed!

Whisper Ton is ott lesz!

Whisper Ton nevét valószínűleg egy olyan embernek sem kell bemutatni, aki rendszeresen használja a TikTokot. Nem csak nagyon kreatív és vicces tartalmakat gyárt, de szuper stílusa és jó mozgása is kiemeli őt a többi felhasználó közül.

Úgy érzem, hogy ez egy nagyon szuper indulása bármilyen karriernek. Valahogy össze szeretném kötni a táncos mivoltomat a Youtuber-Intagrammer vonallal. Szerintem mindenképpen a tánc és a közösségi médiában való tevékenykedés fogja meghatározni az elkövetkezendő éveimet.

mondta a Glamournak 2020-ban az influenszerségről. Hogy ezt most is így gondolja-e, azt te is megkérdezheted tőle az Etele Plázában a GLAMOUR Influencer Summiton. Whisper Ton, Hollósi Jázmin, Laudon Andi és Bozsik Dóra influenszerek ugyanis beavatnak majd a közösségi média platformokon zajló együttműködésekkel kapcsolatos kulisszatitkokba.

Fotó: Zsólyomi Norbert

Ne maradj le, mert sokat tanulhatsz

Ez a nap nagyon különleges lesz, személyesen is találkozhatsz ugyanis az egyik legsikeresebb zenei formáció, a Valmar zenekar két frontemberével, Marics Petivel és Valkusz Milánnal, Metzker Viki dj-vel, rádiós műsorvezetővel, DJ Yamina lemezlovassal, valamint Varga-Szilágyi Zsolttal, a Post For Rent general menedzserével is. Miskovits Marci műsorvezető arról kérdezi majd őket, hogy zenei előadóként hogyan lehet a közösségi médiában is sikereket elérni. Lady Szomjas tiktoker, Czeglédi „Rob” Bálint és Szecsó influenszerektől pedig megtudhatod, hogyan válhat a közösségi média pénzkereseti forrássá. Viszkok Fruzsi, Verebélyi Vivi és Nagy Norbi influenszerek arról beszélnek majd, hogyan értheted el a nézők elismerését és bizalmát. Vajda Luca profi sportoló személyesen számol be róla, neki hogyan sikerült szert tennie ilyen sok követőre. A screentime és a szorongás közötti kapcsolatról pedig Fuller Bianka pszichológus és tiktoker ad hasznos tippeket.

Várunk december 14-én Budapesten az Etele Plázába, ahol este hattól a The Solution főtámogatásával és a Post For Rent szakmai partnerünkkel karöltve fantasztikus programok várnak. Az előadások után extra ajándékként részt vehetsz a Mrs. Harris Párizsba megy című film vetítésén, az este végén pedig egy ajándékkal is meglepünk a The Solution jóvoltából! Válts jegyet még ma, ne maradj le az év legmenőbb eseményéről!

Ez is érdekelhet

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói