A Tiktok egyik legnagyobb magyar sztárja: ismerd meg Whisper Tont

2020.augusztus.11.

Már nem titok, hogy megjelent a GLAMOUR magazin szeptemberi száma, amely mellé ajándékba egy Trendbiblia mellékletet is kapsz. Whisper Ton neve is szóba kerül ott, aki az egyik legnagyobb magyar Tiktok-sztár. Nem csak nagyon kreatív és vicces tartalmakat gyárt, de szuper stílusa és jó mozgása is kiemeli őt a többi felhasználó közül. A mellékletben készítettünk egy interjút is vele, amelynek a folytatását itt olvashatjátok. Ha még több információt szeretnél megtudni vele kapcsolatban, akkor a GLAMOUR szeptemberi számához csatolt mellékletben olvasgathatsz róla.

Van kedvenc márkád?

A két kedvenc márkám a Balenciaga és az Off-White: sajnos mindkettő nagyon drága, de úgy gondolom, hogy ők készítik a legmenőbb ruhákat és a fast-fashion boltok pedig nyilván őket másolják, szóval szerintem a divatot ők teremtik. Őket szeretem a legjobban, és szerencsére már van is tőlük egy-két cuccom is.


Mi volt a legdrágább dolog, amit magadnak vettél?
A MacBookom volt a legdrágább dolog, amit vettem, hiszen a vágáshoz, a szerkesztéshez, a photoshoppoláshoz nagyon jó gép kell. Úgy érzem, hogy ez egy nélkülözhetetlen dolog, hogy gördülékenyebben tudjak dolgozni.

Mik a terveid, mivel szeretnél foglalkozni a későbbiekben?
Szeretnék továbbra is influenszerkedni. Úgy érzem, hogy ez egy nagyon szuper indulása bármilyen karriernek. Valahogy össze szeretném kötni a táncos mivoltomat a Youtuber- Intagrammer vonallal. Szerintem mindenképpen a tánc és a közösségi médiában való tevékenykedés fogja meghatározni az elkövetkezendő éveimet.

Fotó: Zsólyomi Norbert
Smink: Pallag Evelin
Haj: Hevesi Krisztián/HAVE

Pulóver: Balenciaga - Heaven Pop-Up Men
Dzseki: Off-White - Heaven Pop-Up Men
Nadrág: Kappa kappa.com
Cipő: Balenciaga - Heaven Pop-Up Men


Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ma igazán kreatív leszel - Július 6.

Napi horoszkóp: Ma igazán kreatív leszel - Július 6.

Divathírek

Ikonikus divatbemutatók 3. - A kollekció, ami az állásába került, de legendává tette Marc Jacobs-ot

Ikonikus divatbemutatók 3. - A kollekció, ami az állásába került, de legendává tette Marc Jacobs-ot

G-Életstílus

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad