Kanye West szétalázta Kim Kardashiant Twitter bejegyzéseiben

2020.július.21.

Aki követi Kanye West munkásságát, az biztosan tisztában van azzal, hogy a sztár polgárpukkasztó tevékenységekkel hívja fel folyamatosan magára a figyelmet. Ez a gyakorlatban egészen pontosan azt jelentette az elmúlt évek során, hogy mielőtt lemeze, vagy új kollekciója jelent meg, valami elvetemült dologgal próbált a nyilvánosság elé kerülni.

Kanye West szétalázta Kim Kardashiant Twitter bejegyzéseiben
Fotó: Rexfeatures

Kezdve azzal, hogy a zenész Trump egyik nagy barátja lett, aki köztudottan rasszista (de természetesen nem ez az egyetlen baj vele). Majd most például kijelentette, hogy indul az amerikai elnökválasztásokon. Mindezt úgy, hogy elméletileg ezen a héten jelenik meg az új albuma, és az eddigi tapasztalataink alapján tényleg ilyen tettekkel promózta az újdonságait.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy kiadott egy gospel albumot, amivel egyébként semmi baj nem lenne, de ez a zenei stílusát teljesen megváltoztatta. Kanye a Sunday Service nevű szinte saját egyházát is létrehozta.

Tehát Kanye szereti az ilyen kis játékokat, azonban sokszor ezeket a tetteket a mentális állapotának tudták be. A rapper ugyanis bipoláris, azaz súlyos hangulatingadozások jellemzik a mindennapjait. Régebben még arról is lehetett olvasni, hogy gyógyszeres kezelésre szorult, ám ő abbahagyta a szedését, mert jobban érezte magát úgy.

Ma éjszaka megint egy igen sokkoló dolog történt a sztár életében. Egyszerűen képtelenek vagyunk elhinni, hogy ez egy újabb figyelemfelkeltés lenne tőle. Ha mégis így van, akkor hatalmasat csalódtunk, mert ilyen érzéketlenül játszani az emberek érzéseivel nagyon csúnya dolog.

De mi is történt?

Kanye éjszaka elkezdett Twitteren különböző igen bizarr bejegyzéseket közölni. Volt olyan, amelyikben arról számolt be, hogy Kim Kardashian és Kris Jenner orvost akartak hozzá hívni és "bezáratni őt". Kanye szerint mindez azért történt, mert tegnap elsírta magát azon, hogy meg akarja menteni a kislányai életét.

Egy másik durva bejegyzésben Kanye azt írta, hogy Kris Jenner többet nem mehet a gyermekei közelébe.

De hasonló nagyon fura üzenetek is megjelentek az oldalán:

Volt olyan is, amelyben azt állította, hogy a Tűnj el! című film róla szól.

Kanye azóta törölte a bejegyzések nagy részét.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett