Észreveszed a szívszorító részletet Katalin hercegné és György herceg fotóján?

Nem a mély dekoltázs, a ’60-as éveket idéző fazon vagy a bájos minta miatt volt olyan fontos Katalin hercegné hétvégi ruhaválasztása, de ez csak akkor lesz nyilvánvaló, ha együtt nézed György herceg megjelenésével.

Katalin hercegné és György herceg a ruhájukkal erősítettek rá összetartozásukra a wimbledoni tenisztorna férfi döntőjén
Katalin hercegné és György herceg a ruhájukkal erősítettek rá összetartozásukra a wimbledoni tenisztorna férfi döntőjén
Fotó: Getty Images /Karwai Tang

Nem tudunk betelni vele, hogy Katalin hercegné minden egyes hivatalos eseményen elképesztő hozzáértéssel állítja össze a szettjét. Nehéz eldönteni például, hogy a wimbledoni tenisztorna szombati női döntőjén viselt sikkes sárga Roksanda ruháját, vagy a vasárnapi választását, ezt az Alessandra Roch darabot szeretjük-e jobban. Nem kérdés azonban, hogy az egész show-t ellopta a tény, hogy idén a trónörökös György herceg is csatlakozott Katalin hercegné és Vilmos herceg mellé. Ráadásul ez volt az első alkalom, hogy a 8 éves herceg élőben nézhette végig szüleivel a tenisztorna döntőjét, egyenesen a királyi boxból.

Ha jobban megfigyeled a hármast, akkor kiszúrhatod, hogy Katalin hercegné és György herceg között igazi összhang volt, ami a ruhaválasztást – pontosabban a színeket – illeti. A hercegné pöttyös ruhájának alapja ugyanis pont abban a tengerészkék (navy blue) színben tündökölt, mint György herceg öltönye. Vilmos hercegtől pedig kifejezetten szép gesztus volt, hogy szürke zakójával inkább semleges irányba mozdult el, ezzel is utat engedve a tökéletesen harmonizáló anya-fia párosnak.

Katalin hercegné úgy döntött, György herceghez hasonlóan tengerészkéket visel majd a tenisztorna utolsó napján - Fotó: Getty Images/Pool
Fotó: Getty Images/Pool

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Figyeld a részleteket!

A királyi család egyébként kifejezetten erős abban, hogy szavak nélkül, pusztán a megjelenésükkel adnak át fontos üzeneteket. Már csak azért is, mert a hírességekkel ellentétben ők nem nyilatkozhatnak lapoknak, nincs lehetőségük kiállni magukért, de nem is posztolhatnak olyan szabadon a közösségi médiában, mint bárki más. Pont ezért tanulták meg mesterien használni a megjelenésüket – egészen az utolsó kiegészítőig: Katalin hercegné például Erzsébet királynőtől kapott kölcsön egy különleges gyöngysort Fülöp herceg temetésére, amit korábban Diana hercegnő is viselt.

Kitalálod, mit üzenhet Erzsébet királynő kék ruhájával?

És bár nem ékszer, de talán az egyik legerősebb üzenettel bíró fontos kellék Erzsébet királynő botja, amit korábban férje használt, és ami mostanában minden hivatalos megjelenésén is a támasza. Vagyis tényleg érdemes árgus szemekkel fürkészni, mit üzen a királyi család egy-egy ruhán vagy kiegészítőn keresztül.

Ez is érdekelhet

4+1 hatékony de kíméletes testradír, ha selymesen puha bőrre vágysz

4+1 hatékony de kíméletes testradír, ha selymesen puha bőrre vágysz

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról