Nagy lépésre készül Katalin hercegné és Vilmos herceg

A hercegi pár élete szeptembertől új fejezethez érkezik, amire a hozzájuk közel álló források szerint már nagyon nagy szükségük volt. Katalin hercegné, Vilmos herceg és a három gyermek elköltözik, ráadásul így közelebb lehetnek Erzsébet királynőhöz is.

Meg idén elköltözik londoni otthonából Katalin hercegné és Vilmos herceg
Meg idén elköltözik londoni otthonából Katalin hercegné és Vilmos herceg
Fotó: Getty Images / Chris Jackson

Valószínűleg kérdés nélkül elfogadnád Katalin hercegné és Vilmos herceg négyemeletes, Kensington-palotában található londoni lakását, ahol a pár 2013 óta él. (Korábban az ugyancsak impozáns Bodorgan Hallban laktak Wales-ben.) 9 év után pedig eljött az idő, hogy maguk mögött hagyják jelenlegi otthonukat. Ami, bár adottságait nézve hatalmas, a család mostanra kinőtte. A pár állítólag belefáradt a londoni nyüzsgésbe, a vidéki élet csendjére és békéjére vágynak, ez a környezet pedig a gyerekek felnevelésének is kedvez, miután távolabb esik a király családot övező reflektorfényektől.

Hogy mégis mire esett a választásuk? A Windsorban található Adelaide Cottage-ra, ami a windsori kastélytól keletre, a Windsor Home Parkban található. És igen, így gyakorlatilag karnyújtásnyira lesznek Erzsébet királynőtől, aki Fülöp herceg halála óta magányosan él (aggodalomra nincs ok, asszisztense minden pillanatban a segítségére van, a személyzet többi részével együtt.) Katalin hercegné nagybátyja rá is erősített a hírre: „Azt hiszem, készen állnak az életük következő fejezetére.” A tervek szerint az őszi szezont már a négy hálószobás, csodás otthonban kezdik meg.

Imádjuk Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos beceneveit

A gyerekek miatt is fontos volt

Három gyermek felneveléséhez tér kell – mutat rá Ingrid Seward, a Majesty magazin szerkesztője. A szakember szerint pedig a kicsik jelenlegi otthona „egy csodálatos börtön a gyerekek számára. Szeretnének úgy focizni, hogy közben nem nézik őket a kerítésen át. Szerintem Windsor tökéletes otthon lesz számukra, mert rengeteg szabadságot kaphatnak, és az iskolában is együtt lehetnek.” Mert igen, a költözés egyben azt is jelenti, hogy a gyerekeket új iskolába íratják majd – komoly esély van rá, hogy György herceg és Sarolta hercegnő a Thomas's Battersea nevű intézményben tanulnak majd a jövőben.

Forrás: womanandhome.com

Ez is érdekelhet

Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói