Itt a bizonyíték, hogy Katalin hercegnéből fantasztikus királyné lesz

Nem véletlenül tartják őt a monarchia jövőjének. Katalin hercegnében minden megvan, ami ahhoz kell, hogy ez az alapvetően merev és sokszor meginogni látszó intézmény szerethetőbb, szimpatikusabb és sokkal emberibb legyen a külvilág számára. Arról nem is beszélve, hogy Katalin már most olyan tulajdonságokat fejlesztett ki magában, ami határozottan támogatja majd őt királynéként.

Katalin hercegné már most eltanulta Erzsébet királynő legfontosabb tulajdonságait
Katalin hercegné már most eltanulta Erzsébet királynő legfontosabb tulajdonságait
Fotó: Getty Images / Chris Jackson

A kezdeti súrlódások ellenére sosem jelentett komolyabb problémát Katalin hercegnének, hogy beilleszkedjen a királyi családba. És az, hogy milyen természetességgel simul be a palota életébe és mindennapjaiba, akkor derült ki igazán, amikor Meghan Markle is a család része lett, aki jóval nehezebben viselte a kötöttséget és a merev szabályokat. Katalin hercegnének nem jelent problémát betartani ezeket, sőt csendben, de annál magabiztosabban szív magába minden tudást, ami ahhoz kell, hogy egy nap az uralkodó Vilmost támogassa királynéként.

„Katalin tanulásának alapja a megfigyelés” – állítja Sally Bedell Smith királyi életrajzíró a PEOPLE magazinnak. Bár 56 év a korkülönbség közte és Erzsébet királynő között, a kulcsfontosságú tulajdonságaik már most tökéletesen fedik egymást: a végsőkig lojálisak és kitartanak a monarchia mellett, közben viszont kellően modernek, és nagyon diszkrétek is. Nem panaszkodnak, nem alkotnak véleményt vitás politikai kérdésekben, és kőkeményen kézben tartják azt a képet, ami a nyilvánosság előtt jelenik meg róluk. A szakember szerint pont olyan, mintha Katalin más most megfelelne a királynő mottójának: Ne panaszkodj, és ne is magyarázkodj soha.

Katalin hercegné a szezon legmenőbb színében tündökölt a lelátón, de a show-t akkor is Sarolta lopta el arckifejezéseivel

A királynő életrajzi szerzője azt is elmondta a lapnak, Erzsébet nem az az utasítgató mentor, és nem valószínű, hogy valaha is hivatalos keretek között trenírozta volna Katalin hercegnét – ő ugyanis sokkal jobban szereti a gyakorlatban megmutatni a számára fontos elveket, mint beszélni róluk.

Katalin hercegné rengeteget tanul Erzsébet királynőtől, és már most nagyon hasonlóak: lojálisak, diszkrétek és kellően modernnek
Fotó: Getty Images / Chris Jackson

A palota is megüzente: nagy mértékben épít Katalin hercegnére

Katalin pozíciója évről-évre egyre csak erősödött, és tény, hogy a bulvármédia által rebellisnek beállított Meghan Markle tovább szilárdított ezen a képen. És emlékezz csak vissza, amikor negyvenedik születésnapja alkalmából három új portréfotót tett közzé a palota a hercegnéről, ami egyben fontos üzenet is volt: a három teljesen eltérő stílusú kép ugyanis a monarchia múltját, jelenét és jövőjét reprezentálja, ezzel együtt pedig olyan, a család életében fontos szerepet betöltő nőkre reflektál, mint amilyen az anyakirályné, Erzsébet királynő vagy Diana hercegnő volt. Katalin hercegné pedig tetőtől talpig Alexander McQueenben tovább fokozza Diana kötetlenségét, és a közvetlen, elérhető, szerethető leendő királynét testesíti meg.

Itt a válasz, miért olyan különleges Lajos herceg Katalin hercegné számára

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját