Tündéri dolog derült ki Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolatáról

2022.július.29.

Bár Katalin hercegének és Vilmos hercegnek van személyes szakácsa, aki gondoskodik a családnak készülő ételektől, a hercegi pár szereti leegyszerűsíteni a dolgokat azzal, hogy ők maguk is főznek otthon, a közös programba pedig gyakran a gyermekeiket is bevonják.

Vilmos herceg és Katalin hercegné | Fotó: WPA Pool/ Getty Images
Vilmos herceg és Katalin hercegné kiállnak a fontos ügyek mellett | Fotó: WPA Pool/ Getty Images
Fotó: Gettyimages.com

Katalin hercegné már korábban is szívesen beszélt a főzés iránti szeretetéről, és azt is hallhattuk már, hogy sokszor Vilmos herceggel együtt készítik el a család vacsoráját. Most azonban azt is elárulta, hogy György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajost is szívesen bevonja a főzésbe, és természetesen több kedvencük is van.

Gyakran sütnek pizzát

Milliók készítenek otthon szívesen pizzát, köztük a cambridge-i gyerekek is, mi több, ez az egyik kedvenc konyhai tevékenységük. Egy, a londoni St Luke’s Community Centerbe tett kirándulás során Katalin hercegné azt is elmondta, hogy György és Sarolta imádják, hogy összelisztezhetik a kezüket a tészta gyúrása közben.

Vilmos nem konyhatündér, de próbálkozik

Vilmos herceg még 2017-ben beszélt arról, hogy szeret főzni, de nem tartja magát túl jó szakácsnak. A Royal Institution of Chartered Surveyorsban tett látogatása során az is kiderült, hogy a specialitása a steak, de nehezen találja el az ideális sütési időt, ami számára a közepesen sütött, angolos verzió.

Zseniális ajándékot kapott születésnapjára a 9 éves György herceg

Katalin maga süti gyermekei születésnapi tortáját

Amikor 2019 decemberében Kate szerepelt a tévészakácsnő, Mary Berry mellett A Berry Royal Christmas című műsorban, elárulta, hogy szenvedélyesen szeret születésnapi tortákat készíteni a gyermekeinek. Sőt, hagyománnyá vált, hogy a születésnapok előtt éjfélig ébren marad sok torta keverékkel és cukormázzal, amikből aztán egy nagy adag édesség születik.

Vilmos kedvencei a sült vacsorák

Szinte mindenki szereti az ízletes, könnyű sült vacsorákat, ez alól pedig Katalin, Vilmos és a gyerekek sem kivételek. Vilmos kedvenc vacsorája például a sült csirke, amit Katalin esténként bármikor szívesen elkészít neki.

Vilmos herceg nagy bejelentést tett

Katalin rajong az egészséges turmixokért

A hercegné köztudottan nagy rajongója a reggeli turmixoknak, akárcsak sógornője, Meghan Markle. Gyakran kelkáposztából, spirulinából, matchából, spenótból, római salátából, korianderlevélből és áfonyából készít magának egészséges reggeli italt.

Mindannyian szeretik a friss tésztákat

A friss tészta a család egy másik nagy kedvence. Katalin elárulta, hogy az egész családja szereti az olasz alapanyagokat, gyermekei pedig a tésztakészítésben is részt vesznek. Míg egyikük megkeveri a lisztet, a másik beleteszi a tejet és a vajat. A cambridge-i gyerekek pedig akkor is segítettek szüleiknek, amikor Vilmos és Katalin hercegné úgy döntött, hogy segítségül friss tésztát készítenek és szállítanak ki a pandémia alatt a Sandringham közelében élő idős és kiszolgáltatott embereknek.

Kamilla hercegné új fotójától egyszerűen elolvadunk

A hercegné nagymamájának chuney-ja különleges ajándék lett

Amikor Katalin az első karácsonyát töltötte a brit királyi családdal Sandringhamben, sokat gondolkozott azon, hogy mit adhatna a királynőnek karácsonyi ajándékként. Aztán belegondolt abba, hogy mit adna a saját nagyszüleinek, és úgy döntött, hogy elkészíti a nagymamája chuney-ját, ami végül nagy sikert aratott.

Forrás: hellomagazine.com

Ez is érdekelhet

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról