Tovább bonyolódik Katalin hercegné és Meghan Markle konfliktusa

Még mindig gyűrűzik a botrány Katalin hercegné és Meghan Markle körül. A köztük lévő nézeteltérésre a napokban derült fény, miután Harry herceg „Spare” című önéletrajzi könyvében mesélt az incidensről. Bár a királyi család szabója védelmébe vette mindkét felet, a kedélyek még mindig nem csitulnak.

Meghan Markle és Katalin hercegné összefeszültek az esküvő előtt
Meghan Markle és Katalin hercegné összefeszültek az esküvő előtt
Fotó: Pool/Indigo/Max Mumby/Getty Images

A napokban látott napvilágot az a történet, miszerint Katalin hercegné konfliktusba keveredett Meghan Markle-el a pár esküvője előtti napokban. A vita tárgya az volt, hogy Katalin hercegné nem volt elégedett a kis Sarolta hercegnő koszorúslány ruhájával, ezért követelte, hogy az összes ruhát újravarrják – mindezt négy nappal a nagy nap előtt. A királyi család szabója, Ajay Mirpui a Daily Mailnek mesélte el, hogy csapatával őrült tempóban dolgoztak a királyi esküvő előtt, hogy a koszorúslányok tökéletesen megalkotott ruháikban tündökölhessenek.

A védelmükre kelt

Ajay Mirpuri - akit Harry herceg megnevez új emlékiratában - kifejtette, hogy bár nem volt tanúja a nézeteltérésnek Katalin hercegné és Meghan Markle között, csapatával az esküvő előtt gőzerővel dolgoztak azon, hogy mind a hat ruhát a koszorúslányokra szabják - köztük természetesen Sarolta hercegnőét is.

„Bármi történt is a háttérben, az nem előttem zajlott. De igen, az esküvők általában nagyon stresszesek – és főleg ilyen magas szinten, ezt pedig tiszteletben kell tartani” - mondta a szakember, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvője kapcsán is ugyanolyan nehézségek léptek fel, mint bármely más esküvőn. „Olyan problémával szembesültek, mint bárki az esküvőn; az utolsó pillanatban adódtak fennakadások. Érthető, hogy valaki ideges, ha a ruhák nem passzolnak – idegtépő." Mirpuri, miután kifejezte együttérzését, azt is elmondta, hogy nagyon büszke arra, hogy bár kisvállalkozása van, mégis a királyi családot szolgálhatta.

Ha szívesen olvasnál még a királyi családról:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói