Katalin hercegné bebizonyította, hogy ő a legédesebb ember a királyi családban

Katalin hercegné mindannyiunk szívét megmelengette, amikor kedves szavakkal nyugtatott meg egy zavarba jött rajongót leeds-i látogatása során.

Katalin hercegné rendkívül édesen nyugtatott meg egy zavarba jött rajongót
Katalin hercegné rendkívül édesen nyugtatott meg egy zavarba jött rajongót
Fotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Hétfőn debütált Katalin hercegné Shaping Us névre hallgató figyelemfelkeltő kampánya, amelynek célja a korai gyermekkor kritikus fontosságának reflektorfénybe helyezése. Kedden a walesi hercegné útnak is indult, hogy népszerűsítse a kampányt és párbeszédet kezdeményezzen a témában. Az észak-angliai Leeds városában a Kirkgate piacon látogatta meg a helyi árusokat, hogy kikérje a véleményüket a korai gyermekkor jelentőségéről.

Mindenkivel kedves és közvetlen

A járókelőket egészen meglepte, hogy összefutottak a leendő királynéval a bevásárlásuk során. Egy férfi a tömegből megkérdezte Katalin hercegnét, hogy csinálna-e vele egy szelfit, mire ő megállt és mosolyogva odament hozzá. A férfi ekkor zavartan próbálta megfordítani a kamerát a telefonján: „Elnézést. Nagyon ideges vagyok” – szabadkozott. „Kérem ne aggódjon. Rendben van. Mindannyian leszünk idegesek.” – nyugtatta meg a hercegné, majd mosolyogva pózolt a szelfihez.

Tudtad, hogy Katalin hercegné édesanyja légiutaskísérőből lett milliomos vállalkozó?

A walesi hercegnét személyes szálak fűzik Leeds-hez, hiszen édesapja, Michael Middleton is ott született. Tökéletesebb helyszínt tehát nem is választhatott volna annak a kampánynak az első állomásaként, amely feltárja, hogy életünk első pár éve miként formálja a felnőtté válásunkat. „Elengedhetetlen, hogy ne csak megértsük legkorábbi éveink egyedülálló jelentőségét, hanem tudjuk, mit tehetünk azért, hogy boldog, egészséges felnőttek jövő generációit neveljük fel.” – fejtette ki a kampányt megnyitó beszédében Katalin hercegné.

Tudj meg többet a leendő királynéról:

Ez is érdekelhet

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói