Kate Hudson és Brad Pitt együtt?

2017.november.9.

Mióta a Brangelina álompár felbomlott szinte minden héten újabb elméletekkel állnak elő azzal kapcsolatban, hogy a továbbra is Hollywood egyik legsármosabb pasijának tartott Brad Pitt kinél keresi újra a szerelmet.

A legvadabb pletykákból nincs hiány, eddig két komolyabbnak tűnő randizásról tudunk. Először a csak A Testként emlegetett Elle MacPhersont, már közvetlenül ezután Sienna Millert boronálták össze a színésszel. Nagyon úgy tűnik, ha találkozgatott is esetleg velük, végül semmi komolyabb nem lett ezekből a randikból. Így aztán maradt a már jó féléves pletyka arról, miszerint Brad Pitt valójában Kate Hudsonnak csapja a szelet. Nem tudjuk, hogy pontosan mi táplálja ezt a pletykát, de a Star magazin már azt is állította a címlapján, hogy Brad Pitt odaköltözött a színésznőhöz.

Többször címlapsztori a Kate Hudson és Brad Pitt-románc

Ehhez képest Kate Hudson most nyilatkozott a szerelmi románcukról:

„Ez a legőrültebb pletyka, amit valaha is hallottam magamról, igazából imádom, nagyon vicces. A tények kedvéért azonban le kell szögeznem, hogy egy szó sem igaz belőle. Valójában négy éve még csak nem is láttam.” - nyilatkozta Kate Hudson

Olvastad már? Gwyneth Paltrow őszintén beszélt a Brad Pitt-tel történt szakításáról

Kate Hudson bátyja, Oliver egy kicsit jobban felbőszítette magát a pletykalap Brad Pitt beköltözéséről tudósító címlapján, és nagyon vicces tirádában kelt ki az alaptalan információk ellen:

„Így van, beköltözött, olyan, mint a pokol. Őrült, mint a sz#r. Az üvegből piál, és nyitva hagyja az ajtót, ha elmegy sz#&ni. És mindezt az ÉN HÁZAMBAN! Már öcsinek hív engem, és sikeresen éket vert közém és a valódi öcsém közé, aki már nem is beszél vele. Ragaszkodik hozzá, hogy a gyerekeim B nagybátyónak szólítsák, a legkisebbet ráadásul már el is veszítette egyszer a Santa Monica-i mólónál, nem találtuk két napig. És a legrosszabb, hogy anyám nyíltan flörtöl vele, egész nap neglizsében flangál a lakásban, mintha hajnal lenne. Apám meg csak azt mondja, hogy ´Hát jó, ez mégiscsak Brad Pitt´. Szóval, nem megy ez így jól, ezért BP, eljött az ideje, hogy kiköltözz” - reagált Oliver Hudson, a Brad Pitt és Kate Hudson összeköltözéséről szóló hírekre

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját