Kate Winslet sosem volt még ilyen gyönyörű

2014.május.22.

Kate Winslet két évvel ezelőtt összeházasodott egy férfival, akinek az a vezetékneve, hogy Rocknroll. Egy világ nézte kételkedő szemmel egyrészt házasságuk tartósságát, másrészt senki sem tudott komolyan venni egy olyan embert, akinek az a hivatalos neve, hogy 'rocknroll' (született Abe Smith).

Kate Winslet sosem volt még ilyen gyönyörű
Fotó: DanielJackson/HarpersBazaar

Az sem segített túlságosan a helyzeten, hogy Kate Winslet első két gyerekének két különböző volt-férje az apja. Pedig csak egyszerűen így alakult az Oscar-díjas és rendkívül elbűvölő angol színésznő élete.

"Senki sem ismeri, és ez zseniális!" – mesélte férjéről a Harper's Bazaar legújabb számához készült interjúban a magazin júniusi címlapsztárja. "Csak azt szeretnék hinni az emberek, hogy tudják, ki ő. Elítélik a neve miatt, de az a csodálatos, hogy fogalmuk sincs semmiről" – magyarázta A beavatott és a hamarosan készülő folytatás sztárja.

2012-ben egy tűzvész megváltoztatta Kate Winslet életét örökre. A szőke hollywoodi sztár Ned Rocknroll édesanyját karjaiban vitte ki a lángokba borult házból. "Meghalhattunk volna. A ház porig égett" – emlékezett vissza a 38 éves színésznő. De helyette a sors összehozta Kate-et és Nedet. "Nagyon csúszós lépcsőkön vittem ki. Még szerencse, hogy olyan apró! Most a fiam nagymamája, annyira fura erről így beszélni" – mondta mosollyal az arcán.

Ezt az életet meghatározó tapasztalatot mindenképpen bele akarták foglalni első közös gyerekük nevébe is. Így született a Bear Blaze Winslet elnevezés.
A már kétéves házassága és újszülött kisbabája mellett Kate Winslet életében egy újabb fontos mérföldkő következik be hamarosan: két év múlva betölti a 40-et: "Egészen izgatott vagyok. Szeretek öregedni. Már nem aggódsz annyit" – nyilatkozta optimistán.

Annak ellenére, hogy Kate filmsztár, pont olyan, mint egy átlagos anyuka, aki hónapokig nem jut el a manikűröshöz. És valóban csak akkor jut erre ideje, amikor egy fotózásra készül, mint például ez a legutóbbi a Harper's Bazaar júniusi számához. A hollywoodi glamúrral megspékelt fotókat Daniel Jackson készítette, és meg kell állapítanunk, hogy Kate Winslet sosem volt még ilyen gyönyörű. Valóban jót tesz neki az idő és a kismama szerep.

"Itt az idő, hogy visszatérjek. Vissza a 'nem szarozom tovább'-hoz, vissza a KW alapokhoz, a komoly kockázatvállalásokhoz, a megmérettetéshez" – alig várjuk, hogy lássuk, mire készül!

Ez is érdekelhet

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod