5 éve titkolják a szerelmüket, de most lebukott a hollywoodi álompár

2017.szeptember.6.

Évek óta mindenki pletykál róla, de soha igazán bizonyítani senki nem tudta eddig, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx valóban egy párt alkotnának.

Katie Holmes
Fotó: Northfoto

Volt néhány lesifotó ugyan, amiből láthattuk, hogy együtt vacsoráznak, de ezek éppen annyira bizonyíthatták, hogy közös befektetési ügyeikről beszélgetnek, vagy azt, hogy barátként időnként találkoznak, mint azt, hogy valóban egy párt alkotnának.

Már öt éve tartja magát a pletyka, hogy a két színész együtt van, sőt már eljegyzésről is hallottunk, de ezidáig még egyetlen értékelhető bizonyítékot sem láttunk. Tegyük, hozzá, hogy idén mintha a páros kevéssé figyelne a titkolózásra, mert lencsevégre kapták őket Párizsban a repülőtéren, később pedig egy étteremben. Most azonban a tengerparton kézenfogva andalogtak a hétvégén, amit a lesifotósok alaposan dokumentáltak is. Annak ellenére, hogy Jamie Foxx korábban még határozottan tagadta, hogy randiznának, most már aligha kell megkérdezni bárkit is erről, hiszen a szemünknek ezért jobban hiszünk, amúgy nagyon cukik együtt!

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább