Katy Perry akkorát villant a W magazin címlapján, mint soha korábban

2017.augusztus.10.

A W magazin szeptemberi számának Katy Perry lesz ezúttal a sztárja, és nem csak a vele készült, szuper izgalmas mélyinterjú, hanem a hatalmas dekoltázsvillantás is szerepet játszik ebben. Az énekesnő egy mélyen dekoltált, flitteres zöld felsőt visel a címlapon, és kétségtelen, hogy még soha nem láthattunk akkora cicicvillantást Katy-től, mint ezúttal. A ruha bizony elég sok bőrfelületet szabadon hagy a hírességen, és meg kell hagynunk, továbbra is neki van a legkerekebb melle széles e világon.

Láttad már? Katy Perryt és Robert Pattinsont romantikus randin csípték el!

A szeptemberi lapszámból az is kiderül, hogy Katy személyes témákról ír legszívesebben dalokat, és gyakran inspirálják olyan emberek, akik már nem szereplői többé az életének. Ezek a számok olykor annyira elkeserítik, hogy képtelen őket élőben előadni, ha nem szeretne sírni a közönsége előtt.

Emellett azt is megtudhatjuk, hogy egy cseppet sem bánta meg, hogy levágatta a haját, hiszen nem kell órákat babrálnia a tükör előtt reggelente, és szabadabbnak érzi magát, mint valaha. Ezt annak köszönheti, hogy rengeteget foglalkozott a testével és a lelkével az utóbbi időben, és úgy érzi, sosem volt még olyan magabiztos, mint most, a harmincas éveiben. Csak így tovább, Katy!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke