Kendall Jenner összepisilte magát a Met gálán

2022.november.17.

Bármi is történjen, egy nőtől ne vedd el a pisiszünet lehetőségét, mert az alanyi jogon jár és pont. Aki előadja, hogy nem, az még sosem járt úgy, mint szegény Kendall Jenner az idei Met gálán, nem sokon múlt ugyanis, hogy a modell kibírja az első, nem túl elegáns WC alternatíváig.

Kendall Jenner vállalta azt, amit csak kevesen: hogy mennyire embertelen tud lenni egy vörös szőnyeges eseményen pisilés nélkül kibírni
Kendall Jenner vállalta azt, amit csak kevesen: hogy mennyire embertelen tud lenni egy vörös szőnyeges eseményen pisilés nélkül kibírni
Fotó: Getty Images /Theo Wargo

A Met gála a vörös szőnyeges események legkreatívabb királynője, ahol felvonul a krém, mindenki ott van, aki számít, lehetőleg minél varázslatosabb kreációban. Nekünk, halandóknak pont olyan varázslatos az egész, mintha csak egy üveggömb belsejét néznénk, a „szereplőknek” viszont nagyon is valóságos: Jennifer Lopez nemrég például elárulta, mennyit feszeng, mennyire nem találja a helyét, és mennyire kívülállónak érzi magát a többi nő között. Most pedig Kendall Jenner tette számunkra kicsit valóságosabbá a Met-gála mágikus világát.

Kendall Jenner, aki drámai fekete Prada ruhában, szőkített szemöldökkel, méltóságteljesen pózolt a Met-gála vörös szőnyegén, miközben saját méltósága határait feszegette – derült ki a The Kardashians friss epizódjából (via BuzzFeed News).

Kendall Jenner a Pradától is elnézést kért a baleset miatt
Fotó: Getty Images /Gotham

Szegény Jenner szó szerint lepisilte a lábát, miközben igyekezett kibírni legalább az autóig. Itt közölte stábjával, hogy innia kell egy korty vizet, nem mellesleg mindjárt bepisil, és kéri, hogy ezért senki ne ítélje el. A stáb egyik tagja hirtelen felvetette, mi lenne, ha gyakorlatiasan egy jéggel teli vödröt használna a műveletre, amit Jenner csak annyival konstatált, hogy:

„Ez annyira elkeserítő. Akinek később a vizeletemmel kell foglalkoznia, azt nagyon sajnálom.” Mire az egyik autóban ülő alkalmazott viccesen megjegyezte, hogy akár el is adhatnák. A stáb lojalitása mellett szól, hogy ebben a zavarba ejtő pillanatban is megoldásra törekedtek, segítettek szabaddá tenni az utat az autó belső terét valósággal elárasztó Prada haboktól, miközben folyamatosan bátorították Kendallt. „Nagyon dühös vagyok, hogy ez történik, srácok. Ez annyira megalázó, hogy senki nem ítél el. Szeretlek titeket.” – látható a jelenetben, ami, úgy tűnik, mégsem volt olyan megalázó, ha végül a családi valságshow-ban landolt.

Mi történt a Met gála után? A sztárok a legszexibb ruháikba öltöztek át!

Hogy undorító? Szerintünk emberi. Hogy hatásvadász? Visszakérdezünk: a Kardashian-Jenner klán óta meglepődik ezen bárki is? De nézhetjük onnan is a dolgot, hogy végre valami valóságos ebben a tökéletesen megkomponált, nagyon kitalált miliőben.

Kávé mellé sztárhírek:

Ez is érdekelhet

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói