Kiderült az igazság! Merénylet áldozata volt Marilyn Monroe

2015.április.22.

Évtizedes titokra derült fény! "Összesen 37 emberrel végeztem, amikor a CIA-nél dolgoztam, és Marilyn Monroe is köztük volt ", rebegte halálos ágyán Norman Hodges, aki 41 éven át dolgozott az amerikai Központi Hírszerző Ügynökségnél – tudtuk meg a Blikk.hu-tól.

marilyn monroe
Fotó: Rexfeatures

"Marilyn Monre volt az egyetlen nő, akivel végeztem" – emlékezett vissza Hodges, aki nem bánta meg a gyilkosságot. "Amerikáért tettem! Bizonyítékok támasztották alá, hogy nemcsak a két Kennedyvel, hanem Fidel Castróval is ágyba bújt. Információkat adhatott át" – vázolta a veterán, amikor azt részletezte, hogy a 36 éves Marilyn Monroe -t miért tekintette biztonságpolitikai rizikónak a CIA.

Hodges elmondása szerint az ötös csoportot vezető Jimmy Hartworth adta parancsba a színésznő likvidálását, de a merényletnek úgy kellett kinéznie, mintha a díva öngyilkosságot akart volna elkövetni. Az egykori ügynök 1962. augusztus 5-én nem sokkal éjfél után hatolt be a hollywoodi sztár Los Angeles-i lakásába, és miközben aludt, nagy mennyiségű klórhidrátos altatót fecskendezett a testébe, amitől Monroe elhalálozott.

A kutatók, és önéletrajzírók régóta rebesgették, hogy Monroe esetében nem lehet kizárni a politikai megrendelésre megrendezett öngyilkosságot, annál is inkább, mert halála idején kezdte összeszedni magát. Búcsúlevelet sem hagyott hátra. A 78 éves haldokló Hodges ügynök vallomása azonban cáfolja az összeesküvés elméletet, miszerint John F. Kennedy elnök parancsára ölték volna meg minden idők legismertebb hollywoodi filmdíváját.

Kattints a Blikk.hu cikkére és tudj meg még többet az állítólagos merénylet részleteiről.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Sztárhírek

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Monitor

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz