Kim Cattrall gyászol: szívbemaró posztban búcsúzott édesanyjától

Kim Cattral, a Szex és New York sztárja mélyen gyászol. Instagram oldalán megható sorokkal tiszteleg édesanyja emléke előtt, akinek halálát december 20-án, kedden jelentette be a nyilvánosság előtt. Barátai és színésztársai osztoznak fájdalmában.

Kim Cattrall nagyon közel áll a családjához
Kim Cattrall nagyon közel áll a családjához
Fotó: Northfoto/Arga Images/Armando Gallo

Mindenki „Samantha-ja” szíve teljesen összetört. Megrendítő posztban fejezte ki érzéseit a történtekkel kapcsolatban. Kim Catrall és édesanyja, Shane Cattrall nagyon közel álltak egymáshoz, ami nyilvános bejegyzések formájában is megnyilvánult; a színésznő rendszeresen felköszöntötte édesanyját a közösségi média felületeken.

Kapcsolatuk bensőséges volt

„Shane Cattrall 1929–2022. Nyugodj békében anya" - írta a 66 éves színésznő a poszt leírásában. Számos fotót láthatunk az anya-lánya párosról, többek között olyat is, amin Kim Katrall még gyerek volt, édesanyja pedig kedvesen mosolyog rá. A képekről csak úgy sugárzik a vidámság és az egymás iránti szeretet.

Cattrall barátai és kollégái kommentben fejezték ki részvétüket. Stephen Dunn, a híres költő ezt írta: „Szívem összes szeretetét küldöm neked" „Hatalmas ölelést és sok szeretet küldök” – mondta Johnny Sibilly színész. „Nagyon sajnálom Kim" - kommentálta Randy Rainbow humorista és énekes.

Cattrall édesanyja idén márciusban ünnepelte 93. születésnapját, mely alkalomból lánya egy fotó kíséretében köszöntötte fel: „Boldog születésnapot anya!” - írta Twitter bejegyzésében. „Nagyon szerencsések vagyunk, hogy még mindig velünk vagy.” A fotón pedig Catrall párjával és az édesanyjával látható. Kifejezte szeretetét felé anyák napján is: a képen mindketten boldogan mosolyognak, miközben Cattrall átöleli édesanyját.

Lehet, hogy Samantha Jones meglátogatja Emilyt Párizsban?

A rajongók nagyon szeretnék látni

A színésznő az apukáját is rendszeresen felköszönti különböző posztok formájában; látszik, hogy fontos számára, hogy minden lehetséges módon kimutassa a családja iránti szeretetét. Catrallt főként a Szex és New Yorkból ismerhetjük, jelenleg pedig 2022-es Így jártam apátokkal sorozatban láthatjuk. Felmerült a neve az Emily Párizsban új évada kapcsán; a rajongók nagy örömmel látnák őt egy vendégszerepben, de hogy erre végül sor kerül-e, az még a jövő zenéje.

Ami biztos, hogy Kim Cattrall életében jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy fel tudja dolgozni imádott édesanyja halálát. Shane Katrall 93 éves volt.

Még több sztárhír a nagyvilágból:

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói