Durván nekiesett a Szex és New York sztárja Sarah Jessica Parkernek

2018.február.11.

Egészen váratlanul kapott egy igencsak lelombozó újabb részletet a Szex és New York egykori sikersorozat utóélete.

Sarah Jessica Parker
Fotó: Getty Images

Már tavaly megírtuk, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall elég lelombozó nyilatkozatban adta a világ tudtára, hogy a hat évadon és két mozifilmet megért sikerszéria folytatására a részéről semmi esély. Most azonban már nem csupán a régi szennyest teregette ki Cattrall, hanem egyértelművé tette, hogy semmilyen formában nem Sarah Jessica Parkerből.

Kim Cattrall
Fotó: Getty Images

Kim Cattrall nehéz időszakban van, hiszen nem régen hunyt el a testvére, Chris Catrall. A halálhír kapcsán Sarah Jessica Parker az Instagramon írt az egykori kolleganőjének egy támogató üzenetet, ami úgy kezdett, hogy: "Drága Kim". A részvétnyilvánítás azonban a legkevésbé sem hatotta meg a színésznőt, és az Instagramon egy kemény posztban utasította el SJP gesztusát:

„Hadd tegyem világossá (ha még nem tettem meg korábban): nem vagy a családom, nem vagy a barátom, úgyhogy utolsó alkalommal leírom neked, hogy fejezd be a családi tragédiám felhasználását arra, hogy ezzel fenn tudd tartani a "kedves lány" szerepedet" - írta Kim Cattrall

A férfifaló Samanthát alakító sztár állítása szerint 2009 óta nem beszél a legendás sorozatbéli barátnőivel. Több nyilatkozatában is félreérthetetlenül utalt rá, hogy a kapcsolatuk megromlásának oka Sarah Jessica Parker volt, aki Cattrall szerint lekezelte a többieket. Valószínűleg lehetetlen kibogozni, hogy mi az igazság, mert a színésznő vádjait követően elterjedt a pletyka, hogy ő volt az igazi kerékkötő, aki anyagi kérdésekben nem volt hajlandó engedni, és sértette, hogy a főszereplőnek tekintett Sarah Jessica Parker több pénzt keres nála, és a történetekben is elhappolja a többiek elől a figyelmet. Cattrall ugyan elmondta, hogy nem a pénzről szólt a vita, de ő nem hajlandó asszisztálni ahhoz, hogy mások, ahogy fogalmazott "ugyanazt a szarságot csinálják az egójuk miatt". Ez a megjegyzése félreérthetetlenül SJP-re vonatkozott, amit ez a mostani kifakadás, amiben egyenesen képmutatónak nevezi Parkert, abszolút megerősít.

Olvastad már? 5 dolog, amit nem tudtál a Szex és New Yorkról

Szomorú, hogy egy ilyen meghatározó sorozat ilyen méltatlan utóéletet élt, és az mindegy is, hogy kinek van inkább igaza a történetben.

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói