Kim Kardashian bevallotta: Kanye rossz Instagram-férj

Ahogy egyre többet posztolunk az Instagramra, egyre inkább szükségünk van valakire, aki megörökíti rólunk azokat a pillanatokat, melyekkel lájkokat szeretnénk vadászni.

Kim Kardashian, Kanye West
Fotó: Rexfeatures

Ez a celebek életére pedig még inkább vonatkozik. Ezért nem is meglepő, hogy az internet koronázatlan királynőjének, Kim Kardashiannak mindig szüksége van valakire, aki segít kiélni Insta-vágyait.

Első körben gondolhatnánk, hogy Kanye West, mint tökéletes Insta-férj, készségesen áll rendelkezésére, azonban Kim elmondása szerint férje borzasztó tehetségtelen fotós.

Kim különösen odafigyel arra, milyen fotókat posztol Instagramra, Kanye-nak azonban nincs érzéke ehhez. Azt is elmesélte, egyszer hajnalban felébredt, és úgy gondolta, ez kiváló alkalom, hogy készítsenek pár menő képet, Kanye azonban annyira ügyetlen volt, hogy inkább lemondott róla.

Ti el tudjátok képzelni, hogy valaki hajnali 4-kor felébreszt azzal a kéréssel, hogy csináljatok egy röpke Insta-fotózást?

A valóságshow-sztár azt is elárulta, szülei motiválták, hogy ilyen ambiciózus legyen. Gyermekkorától látta, ahogy apja minden reggel becsületes ügyvédként dolgozni megy, valamint anyja menedzserként minden feszült helyzet ellenére megállja a helyét. Ezek a dolgok tették őt is maximalistává és ezért fontos számára, hogy üzleti szempontból is a lehető legjobbat hozza ki a különböző platformokon magából.

Ez is érdekelhet

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói