Készülj fel a megőrülésre: Kristen Stewart és Robert Pattinson együtt lógtak egy bárban!

2018.február.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szívünk már így is elég sokat kapott az utóbbi időben, először Miley Cyrus és Liam Hemsworth jöttek újra össze, majd tavaly év végén Justin Bieber és Selena Gomez fellángolása okozott kisebb szívritmuszavarokat. Nos, úgy tűnik, kigyógyíthatlan romantikus lelkünk kap újabb löketet, hiszen rajongók látták együtt nem mást, mint Kristen Stewartot és Robert Pattinsont egy étteremben!

Kristen Stewart Robert Pattinson 2018
Fotó: Rexfeatures

Lassan már 6 év eltelt, mióta az Alkonyat-széria szerelmespárja bejelentette, hogy szakítanak. Igencsak fájdalmas volt, hiszen nem sokkal előtte Kristen Stewartot rajtakapták, amint a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel csókolózik. De ne is hasogassuk fel a múltat, mindenki megbánta a tettét és azóta továbbléptünk. Pattinson úgy tűnt, hogy megtalálta FKA Twigs oldalán a boldogságot, el is jegyezték egymást, de sajnos ennek a románcnak is vége szakadt tavaly ősszel.

Nos, Kristen Stewart azóta sokkal érdekesebb szerelmi karriert futott be, átigazolt a lányokhoz, és több zátonyra futott kapcsolat után a Victoria's Secret szépség, Stella Maxwell mellett horgonyozott le. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy kapcsolatuk megszakadt volna, mindenesetre, az elmúlt egy évben több olyan eset is volt, amikor Stewart vagy éppen Pattinson említett meg volt szerelmét egy-egy interjúban, persze mindig nagyon pozitívan nyilatkoztak egymásról.

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a sok szenvedés és nyilvános megszégyenülés után valaha is tartanák a kapcsolatot egymással, ehhez képest pár napja elárasztották a Twittert azoknak a rajongóknak a posztjai, akik megpillantották őket *együtt* egy bárban.

Kristen and Rob not only in the same building, but actually talking to each other?!!! My #Robsten heart! Don’t play with me! pic.twitter.com/ifqWr5jmQy— Becca🌈🍍 (@QueenBeside_You) February 13, 2018
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

A bejegyzések szerint Kristen és Robert úgy viselkedtek egymással, mint a barátok, próbáltak elvegyülni a tömegben, abszolút nem hívták fel magukra semmivel sem a figyelmet. Bármi is lehetett találkozásuk oka, még ha csak annyi is, hogy végre készen állnak barátok lenni, a mi lelkünket a mai napon kissé felhevítették.

Mivel semmilyen fotóbizonyítéka nem volt az állítólagos találkozásnak, nem lenne azt sem túlzás kijelenti, hogy mindez csak egy jó internetes hírterjesztés eredménye (Pattinsont és Stewartot nem fotózták le együtt 2012 óta). Mindenestre, ha ennek is az lesz a vége, mint Miley és Liam vagy Justin és Selena esetében, akkor egyszer és mindenkorra beigazolódik: tényleg létezik az igaz szerelem.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője