Kulcsár Edina nem kertelt, nagyon őszintén mesélt jelenlegi életéről

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kulcsár Edina élete legszebb időszakát éli. Új párkapcsolatának alakulását, és annak meghatározó pillanatait mi is nyomon követhettük Instagram oldalán, ahol mindig őszintén mesélt úgy a mélységekről, mint a magasságokról. Ezúttal azt osztotta meg, milyen számára háromgyermekes édesanyának lenni.

Kulcsár Edina nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy ennyire békésen telnek az első hetek
Kulcsár Edina nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy ennyire békésen telnek az első hetek
Fotó: zsólyomi Norbert / glamour

Kulcsár Edina világa 180 fokos fordulatot vett, amikor beköszöntött életébe a szerelem G.w.M. személyében. Ezután egymást követték a hatalmas mérföldkövek: új párkapcsolat, eljegyzés, esküvő, gólyahír, most pedig kislányuk, Varga Amara érkezése. A gyönyörű modell már három gyermek büszke édesanyja, amivel kapcsolat elmondta, milyen érzések kavarognak benne.

Legyőzték az akadályokat

Kulcsár Edina és férje, G.w.M. kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de közös erővel át tudták vészelni a nehéz időszakot: „Lelkileg erős és támogató párra találtam, nem is gondoltam, hogy van ilyen ember, tényleg mindenben számíthatok rá. Az elmúlt hónapokban mindketten ugyanabban a fázisokban voltunk, ugyanazokat a kríziseket éltük át. (...) Viszont aki így is képes megadni a boldogságot, a törődést, figyel rám amellett, hogy a kötelességeket szem előtt tudja tartani, az erős ember, és egy erős kapcsolatra képes” - nyilatkozta Kulcsár Edina a GLAMOUR.hu számára még tavaly ősszel.

Nekik is kijár a happy end

A kezdeti nehézségek után szépen helyükre kerültek a dolgok, és egy mesébe illő időszak vette kezdetét: világra jött közös gyermekük, Varga Amara. „A mindent elsöprő szerelmünk gyümölcse! 16 hónapja alkotunk egy párt @gwmmusic -kal. Ebből 9 hónapig várandós voltam. 5 hónapja kérte meg a kezem és 3 hónapja, hogy feleségül vett. 1 hónapja van egy csodálatos kutyusunk, 2 hete pedig megszületett a kislányunk, akiért teljesen oda meg vissza vagyunk!” olvasható Edina Instagram oldalán.

Semmi félelem nem volt benne

Edina terhessége komplikációmentesen zajlott, és végig nagyon jó megérzése volt kislánya érkezésével kapcsolatban. „Ma 2 hete, hogy 3 gyermekes anyuka vagyok! Szinte mindenki azt kérdezte tőlem, hogy nem félek milyen lesz 3 gyerekkel? Mindig azt mondtam, hogy nem! Sokkal jobban aggódtam az első várandósságomnál, hiszen még új volt, de a másodiknál még jobban izgultam, mert a kisfiam még nagyon pici volt amikor megszületett a tesó” – írta az Instagramra posztolt babakocsis szelfijéhez.

Kulcsár Edina romantikus üzenetétől egyszerűen elolvadunk!

Kulcsár Edina romantikus üzenetétől egyszerűen elolvadunk!

Szinte semmilyen nehézséget nem tapasztal

Az ösztönei valóban nem hagyták cserben, ugyanis legutóbbi posztjában megosztotta, hogy mennyire szerencsés, ugyanis kislánya nagyon nyugodt baba, ezért nem kell napi szinten éjszakáznia: „Ma 4 hete, hogy megszületett a 3. csodám! Emlékszem, hogy az első és a második szülésem után arról tudtam csak beszámolni, hogy folyton éjszakázom, mennyire fáradt vagyok és azt fejtegettem, hogy vajon fogok-e még aludni. Most pedig csak azt tudom mondani, hogy kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még amióta 3 gyermekes anyuka lettem, legalábbis eddig nem."

Van, aki szerint ez csak átmeneti

Rajongói kommentek formájában osztották meg véleményüket. A többség együtt örült Edinával, és meg is indokolta, hogy szerinte miért ilyen nyugodt a kicsi: „Lehet nem véletlen, hogy ilyen nyugodt babád van most, sokat számít hogy te is boldog és kiegyensúlyozott vagy" - osztotta meg, de olyan is akadt, aki óva intette a modellt: „Ahh Edina, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de az első 4 hétben nálam is így volt, a gyerek csak evett és aludt. Hálás is voltam a sorsnak, hogy mivel kis korkülönbség van (11 hónap), így de jó lesz. Aztán bemutatkozott a kicsikém" - írta a kommentelő.

Mindenesetre nagyon jó hír, hogy a szülők azáltal, hogy kipihentek, teljesen át tudják adni magukat a gyermeknevelés örömeinek, mi pedig drukkolunk nekik, hogy ez így is maradjon!

További magyar sztárhíreink:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Igen, a filmnézés segíthet a negatív érzelmek feloldásában - szakértő mondja el, hogyan

glamour plusz ikon Igen, a filmnézés segíthet a negatív érzelmek feloldásában - szakértő mondja el, hogyan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)