Lány, aki luxusra született

2012.május.14.

Az idén 26 éves Olivia Palermót sokan azok közé a hírességek közé sorolják, akikről nem igazán tudni, hogy mivel is vívták ki maguknak az ismertséget. Ez azonban nem igaz, a lány úgy tűnik, nagyon tudatosan építgeti karrierjét, s ma már a elmaradhatatlan a legnagyobb divatshow-k első sorából.

Született: 1986. február 28.

Család: Tehetős szülők gyermekeként nőtt fel az Upper East Side-on, így mondhatni, beleszületett a luxusba. Édesapja ingatlanfejlesztő vállalatot igazgatott, édesanyja pedig jól menő enteriőr tervezőként arra törekedett, hogy lányukat a lehető legjobb iskolákba járassák.

Olivia és a hírnév: 2008-ban vált híressé, az MTV-n futó The City című sorozatban, ami a The Hill`s kistestvére volt. A sorozat meghozta számára a sikert, kifinomult stílusának köszönhetően felfigyeltek rá a divatvilág nagyjai. Dolgozott Diane von Furstenbeg PR-osaként, és több nagy magazin is lecsapott rá.

Olivia és a divat: Javában futott a The City, amikor 2009-ben leszerződtette a Wilhelmina Models, ugyanis nemcsak a stílusérzéke páratlan, de tökéletes alakkal is rendelkezik, és a kisugárzása is természetes. A Mango 2010-es őszi/téli kampányában barátjával, Johannes Huebl német modellel pózolt. Még ebben az évben a spanyol Carrera y Carrera ékszerkollekció arca lett, majd saját maga is tervezett, az Olivia Palermo for Roberta Freymann kollaborációból gyönyörű ékszerek születtek. 2010 áprilisában az angol Vogue oldalán mutatta be nekünk napi outfitjét.

Kattints a képre, és nézd meg Olivia Palermót a vörös szőnyegen és a divatmagazinokban!

2011-ben jótékony célból tervezett cipőt Stuart Weitzman felkérése, majd vendégszerkesztett a Piperlime-nak. Újabb TV-s szereplés következett, a Project Runway-be hívták, hogy bírálja a modelleket. Nem kellett sokat várni saját weboldala elindulásáig, 2011 októberében elindított egy blogot, amin első kézből tudósít nekünk a divatról. ( www.oliviapalermo.com ) Úgy tűnik, Olivia megállíthatatlan, hiszen nincs olyan divatbemutató, ahol ne ülne ott az első sorban, a street style fotósok imádják, és igaz, hogy csak 26 éves, de már egy lapon említik a legnagyobb divatikonokkal. Stílusa letisztult, egyszerű, de szereti az eklektiktikusabb darabokat, szívesen kombinál egymástól eltérő stílusú ruhákat.

Érdekességek:

Még csak 26 éves, de Amerika egyik legstílusosabb nőjének tartják
Imádja a Hermés Birkin táskákat, már saját kis gyűjteménye van belőlük.
A The City-ben 12000 dollárt kapott epizódonként.

Miért imádjuk?

Szenvedélye a divat, céltudatos, és mindig eléri, amit akar!
Egy farmer-póló összeállítást is elegánssá tud tenni, érti a dolgát!

Lány, aki luxusra született

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi