Legszomorúbb hír: Charlize Theron mondd, hogy nem igaz!

2015.június.18.

Az egyik legváratlanabb, azonban leginkább irigylésre méltó hollywoodi párkapcsolat az utóbbi időben a Charlize Theron és a Sean Penn szerelme volt. Igen, sajnos már múlt időben kell róla beszélnünk.

sean penn, charlize theron
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Most frissen robbant a hír, hogy másfél együtt töltött év és eljegyzés után a két Oscar díjas színész búcsút intett egymásnak – állítólag Charlize Theron akaratából, aki legutóbbi közös cannes-i kiruccanásuk után vetett véget a kapcsolatnak. Pedig ekkor még mi is megállapítottuk, hogy mennyire kiegyensúlyozottnak tűnnek, és milyen jól mutatnak egymás mellett.

A 39 éves Theront és az 54 éves Pennt már évtizedek óta szoros barátság fűzte egymáshoz, amiből csakis hosszú, tudatos mérlegelés után szökkent szárba szerelmük – igazán felnőttes, és éppen ezért még szomorúbb, hogy vége. Sean Penn két zátonyra futott házasság után is (a színész Madonna férje volt 1985 és 1989 között, majd Robin Wright-ot vette el feleségül 1996-ban, akivel két felnőtt gyerek szülei) úgy tekintett a dél-afrikai szépségre, mintha élete első szerelme lenne: "Ez nem a harmadik lenne, hanem első házasságként fognám fel" – mesélte az angol Esquire magazinnak még tavasszal.

Charlize Theron is hasonlóképpen vélekedett párjáról és nem is olyan régen egy interjúban még így beszélt kapcsolatukról: "Ő az igazi. Amellett, hogy a társam, ő az életem szerelme". Nos, ilyen kinyilatkoztatások után nagyon reméljük, hogy mindez csak átmeneti dráma, és hamarosan ismét egymáséi lesznek. Nagyon sajnálnánk, ha nem így lenne…

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói