Lehet, hogy ez a fotó Miley Cyrus titkos esküvőjén készült?

2017.március.11.

Az elmúlt másfél év során már párszor felröppent annak híre, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth nemcsak kibékültek és ismételten eljegyezték egymást, hanem titokban össze is házasodtak. Ehhez voltak igencsak elvetemült elképzelések is, melyekről részletesebben itt számoltunk be.

Liam Hemsworth Miley Cyrus titkos esküvő
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Most azonban az internet, pontosabban az Instagram népe úgy véli, hogy megtaláltak egy fotót, ami talán Miley Cyrus esküvőjén készülhetett.

A kérdéses képet Miley édesapja, Billy Ray Cyrus posztolta a saját Instagram oldalán, és bár akárhol és bármilyen alkalomból készülhetett volna a fotó a fehér ruhás Miley-ról, tömegével érkeznek a gratulációk a countryénekes posztja alá. Minden bizonnyal az sem segíti a helyzetet, hogy Billy Ray egy nagyon titokzatos üzenetet fűzött a fotóhoz: "Annyira boldog vagyok, hogy boldog vagy @mileycyrus".

Pár nappal korábban Miley is megosztott egy 2012-es közös képet kedvesével, amelyik egyike azon ritka pillanatoknak, amikor együtt láthattuk őket a vörös szőnyegen. Vajon, ez direkt volt? Vagy csak véletlen egybeesés?

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> 2012 Oscar throwback !!!! Ps I look weird! Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 27., 01:19 PST

Nos, várjuk azért meg a végét.

Ez is érdekelhet

Hátizsákkal és babahordozóval a föld körül - ismerd meg a világjáró családot!

Hátizsákkal és babahordozóval a föld körül - ismerd meg a világjáró családot!

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai