Erős szövetséget alkot Lékai-Kiss Ramóna és férje Lékai Máté

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Igazi romantikus "love story" Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté története, akik megismerkedésük óta a legnagyobb szerelemmel néznek egymásra, kisfiuk pedig a legfontosabb az életükben. Olvasd el az interjút a júniusi GLAMOUR magazinban, most pedig a sztárpár továbbra kérdésekre is válaszol. A TV2 műsorvezetője és a Telekom Veszprém kézilabdázóának közös története egy balatoni településen, Szigligeten kezdődött, és ha nincs az Instagram, talán teljesen másképp alakult volna a minden. Azóta elválaszthatatlanok.

Erős szövetséget alkot Lékai-Kiss Ramóna és férje Lékai Máté
Fotó: Zsólyomi Norbert

Minden párnak van az életében pár fontos dátum, jól gondolom, hogy nektek az egyik ilyen a gyermeketek születése és az esküvőtök napja?

RAMI: Kislánykoromban mindig arról álmodoztam, hogy jön majd a herceg, megkéri a kezemet, egy évig szervezzük az esküvőt, összeházasodunk és gyerekünk születik. Aztán jött ez a csávó, aki pikkpakk megkért, és gyakorlatilag a gyűrűhúzás után 24 órával közölte, hogy szeretne gyermeket tőlem és nem akarja megvárni, míg összeházasodunk. Nyilván én is szerettem volna gyerkőcöt, de az álmaimban nem pont ez a forgatókönyv szerepelt, de nem érdekelt, úgyhogy azonnal igent mondtam mindenre. Nemsokára megérkezett Noé és utána bepótoltuk az esküvőnket is, csak már a kisfiunkkal együtt. Noé születése a legfontosabb dátum, annak ellenére, hogy a lagzink életem legjobb bulija volt.

MÁTÉ: Valóban jó sikerült, de mégis a gyermekünk születése lesz mindig a legfontosabb az életemben, de persze az is fontos pillanat volt, amikor Ramóna a feleségem lett.

RAMI: Valójában nem írhatja felül azt a pillanatot semmi, amikor Máté berohant hozzám a szülőszobára, akkor ott valami nagyon erős szövetség jött létre köztünk. Nem értjük Mátéval azokat a párokat, akik azt hiszik, hogy a gyermekük születése mentheti meg a kapcsolatukat. Én ezt nem tudom elképzelni, ha nem szereted nagyon a társadat, egy gyermek érkezése nem fogja megoldani a dolgokat. Óriási szeretet és elfogadás kell egymás iránt, hiszen sokkal feszültebb, fáradtabb vagy, miközben egy csoda történik. Megváltozik minden, már nem ketten vagytok, hogy csak úgy összebújtok, megnéztek egy romantikus filmet, elutaztok két napra, még keményebb meló, hogy a kapcsolat megőrizze a varázsát.

MÁTÉ: Az biztos, hogy a gyereknevelés nem egy egyszerű történet, de a világ leggyönyörűbb és legjobb dolga, de igen én is azt gondolom a gyerekvállalás óriási felelősség. Nem értek egyet azokkal, akik azért vállalnak gyereket, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Nálunk szerencsére nem erről volt szó. Óriási szerelemben élünk és boldogok vagyunk hogy van egy közös gyermekünk.

Hogy tudtok egymásra időt szakítani?

RAMI: Néha feszegetjük a határokat, de mindig szakítunk rá időt, hogy legyenek kettesben töltött pillanataink. Ilyenkor Noét a nagyszülőkre bízzuk, mi pedig megpróbáljuk 48 óra alatt megváltani a világot, abból az első 24 órában csak alszunk.

MÁTÉ: Nyilván most a vírus ideje alatt még nehezebb programokat szervezni, de mindenképp szükség van rá, hogy időnként kettesben legyünk, persze egy ponton mindig szóba jön Noé, vajon mit csinálhat, majd fotókat, videókat követelünk a nagyszülőktől.

RAMI: Konkrétan a nagyszülők szoktak minket lerázni, hogy hagyjuk már őket békén, foglalkozzunk egymással.

MÁTÉ: Szerelmesek vagyunk a fiunkba, ez van.

Fotó: Zsólyomi Norbert

Olvasd el az interjú folytatását a GLAMOUR júniusi számában és nézd holnap este 19 órától az Instagram oldalunkat @glamourhungary, ahol a sztárpár egy élő interjúban mesél a kapcsolatukról.

Stylist: Csillag Szilvia

Smink: Flórián Fanni

Haj: Kozma Norbi

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője