Leonardo DiCaprio új barátnője egy barna (!) Instagram-sztár

2017.augusztus.21.

Az Oscar-díjas színész természetesen nem adja fel, ha valaki, hát ő aztán bőszen keresi az igazit. Az a jó, hogy most már nemcsak ő, de a világ nagyobbik fele is tisztában van vele, hogy mi a zsánere. Mindenképpen nála jó pár évvel fiatalabb, foglalkozására nézve modell, hosszú combú, és leginkább szőke hajú lányokra bukik Leo.

Leonardo DiCaprio a Rómeo és Júliában csábít
Leonardo DiCaprio a Rómeo és Júliában csábít
Fotó: Northfoto

A választék kimeríthetetlen, Gisele Bündchentől, Bar Refaeli-ig számos hatalmas karriert befutott modell volt már hosszabb, de inkább rövidebb ideig a színész barátnője. A legutóbb a dán Nina Agdallal futottak neki másodszor is a románcnak, de ez sem tartott sokáig. Természetesen, amint híre ment a szakításnak, azonnal megindultak a találgatások, hogy ki lesz a következő kedvese, de Leo az utóbbi hónapokban a románcok helyett a brománcok kerültek előtérbe. A sztár a haverjaival lóg mostanában sokat, de úgy hírlik, hogy mégis sikerült becsajoznia az egész nyáron át tartó strandolás közben is.

Nem sokáig tekert magányosan:

Leonardo DiCaprio itt még magányosan teker
Leonardo DiCaprio itt még magányosan teker
Fotó: Northfoto

Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy újra egy modellel kavar, méghozzá a mindössze 23 éves Lorena Rae az új barátnő a hírek szerint. Az egyetlen meglepetés, hogy határozottan nem szőke, hanem egyértelműen barna haja van a szépségnek. A párt augusztus második hetében látták először, amint New Yorkban meghitten kerekeztek. Az ismerősök szerint a kapcsolatból igenis lehet még valami komoly, már Leonardo DiCaprio szintjén komoly, gondoljuk, mert ugyan most Amerika két másik felén vannak éppen, Lorena New Yorkban dolgozik a karrierjén, a színész pedig éppen Los Angeles partjainál sütteti magát sztárhaverjai társaságában, de a pletykás barátok szerint állandóan csetelnek egymással.

Lorena alakja természetesen tökéletes:

Olvastad már? 20 éves a Titanic és a szereplők még mindig ugyanazon poénon röhögnek

A fiatal modell annyit már mindenképpen profitált az Oscar-díjas színésszel kötött ismertségből, hogy már félszázezer új követője van az Instagramon, és ha ez így megy, hamarosan átlépi a milliós álomhatárt.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet