Levetkőzött a vámpírkirálynő!

2012.január.16.

A True Blood című sorozatban vámpírkirálynőt alakító Evan Rachel Wood a sorozatban is hiteles tud lenni egy ilyen megtisztelő szerepben, de el kell ismernünk, hogy a hivatalos megjelenésein sem nagyon adja alább. Rég felnőtt a nagy színésznők mellé, s talán nem is merészség azt állítanunk, hogy igazi stíluskirálynőként parádézik a vörös szőnyegen, ahol már többször is megmutatta, hogy a férfias darabokban éppen olyan ellenállhatatlan, mint a nőiesebb ruhákban.

A törékeny szépség, fiús vagánysággal párosul, és Evan Rachel folyamatos átváltozásai kiismerhetetlenné teszik a színésznőt, így nem csoda, hogy rajongóinak száma egyre gyarapodik. Most a Flaunt magazin szentelt neki egy hosszabb cikket, amelyhez gyönyörű divatfotók is készültek. A sorozaton éppen a 24 éves sztár állandóan változó stílusát igyekeztek bemutatni, így klasszikus glamúros képek mellett, furcsább, szexibb és bevállalósabb fotók is készültek. Evan Rachel Wood átváltozásaira ebben az anyagban is ráerősítettek, hol szőke parókában bukkan fel, hol pedig a 20-as évek stílusában egy párducmintás takarón nyúlik el.

Az anyag egy elképesztően tehetséges, és hihetetlen kisugárzású színésznő, és egyedi látásmóddal megáldott, zseniális fotós, Ellen von Unwerth találkozásának gyümölcse. Ismerve a fényképész korábbi munkáit, azon sem lepődhetünk meg, hogy Evan Rachel Woodról még a ruha is lekerült.

Kattints a képre, és nézd meg a teljes sorozatot Evan Rachel Woodról!

Levetkőzött a vámpírkirálynő! A fiatal színésznő bámulatosan váltogatja a szerepeket, és nemcsak a filmvásznon, hanem a vörös szőnyegen is.

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói