A fél világ lemaradt róla, ki is valójában Lily Collins édesapja

Lily Collins egy szívhez szóló bejegyzéssel kívánt boldog 72. születésnapot apukájának, Phil Collinsnak. Az énekes és lánya ma már nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással, de ez nem volt mindig így - hosszú út vezetett a családi idillig.

Lily Collins rajong édesapjáért, de volt idő, amikor nagyon dühös volt rá
Lily Collins rajong édesapjáért, de volt idő, amikor nagyon dühös volt rá
Fotó: Gotham/Getty Images

„Like father, like daughter”, azaz „Apja-lánya” – írta a 33 éves Lily Collins, utalva arra, hogy édesapjával mennyire hasonlítanak egymásra. A hétfőn közzétett posztban olyan fotókat osztott meg, ahol egyformán pózolnak, vagy hasonló ruhákat viselnek. „Boldog születésnapot apa." – írta a leírásban, majd hozzátette: „Köszönöm, hogy egy állandó inspiráció, nevetés és legenda vagy. Nagyon szeretlek és ma téged ünnepellek!”

Sok rajongó most ébredt rá az igazságra

Collins rajongói elárasztották a kommentszekciót, amiből kiderült, hogy sokaknak fogalma sem volt róla, hogy a színésznő a híres Grammy-díjas énekes lánya. „Én vagyok az egyetlen, aki most jött rá, hogy ő az apja?” – kérdezte egy hozzászóló, míg más arról írt, hogy szó szerint bearanyozta a hónapját ez a hír. Egy harmadik kommentelő szintén jelezte meglepettségét: „Te jó ég, fogalmam sem volt erről! Imádom Philt!” Lily Collins színésztársai sem fukarkodtak a bókokkal: „Olyan édes!” – írta az Emily Párizsban Mindy-jét alakító Ashley Park, míg az Antoine Lambertet játszó színész ugyancsak rajongását fejezte ki: „Az én bálványom!” Tavaly a színésznő apák napja alkalmából is felköszöntötte az énekest: „Színpadon vagy azon kívül, számomra te csak Apa vagy. Köszönöm, hogy ekkora inspiráció voltál most, akkor és mindig. Boldog apák napját – nagyon szeretlek…” – írta tavaly júniusban.

Megbocsátott neki

Apja-lánya jelenleg nagyon közel állnak egymáshoz, de ez nem mindig volt így. Lily Collins 2017-ben megjelenő „Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me” című memoárjában arról írt, hogy az apja gyermekkorában nem töltött vele sok időt, emiatt pedig nagyon haragudott rá. „Mivel apám gyakran elment, soha nem akartam olyat csinálni, ami miatt még tovább távol marad” – írta a színésznő. „Kifejezetten óvatossá váltam azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan mondok, mert attól féltem, hogy azt hiszi, dühös vagyok rá, vagy nem szeretem. És az az igazság, hogy dühös is voltam. Hiányzott, és azt akartam, hogy velem legyen.” Végül a színésznő megbocsátott neki. „Most már értem, hogy a kommunikációnkhoz kötődő frusztrációim nem arról szólnak, hogy megváltoztassalak, hanem hogy elfogadjalak olyannak, amilyen vagy. Megbocsátok neked azért, hogy nem voltál mindig ott, amikor szükségem volt rád, és nem az az apa voltál, akire számítottam. Megbocsátom a hibákat, amiket elkövettél.” – vallott őszintén Lily Collins.

Hozd képbe magad a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói