Micsoda átalakulás! Lissák Laura teljesen új arcát mutatta meg friss fotóin

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR május-júniusi számában teljesen új arcát mutatja meg Lissák Laura, a Dancing with the Stars táncosa, aki a tartalomkészítés mellett egy ideje a műsorvezetésben is sikeres.

Lissák Laura
Lissák Laura tudatosan éli a mindennapjait, ritkán és csak nagyon kivételes esetben beszél a magánéletéről - Oversize blézer AERON, Strasszos fürdőruha CALZEDONIA, Nyaklánc OCTOPUSSY– Spark Le Monde
Fotó: Zsólyomi Norbert

Lissák Laura tudatosan éli a mindennapjait, ritkán és csak nagyon kivételes esetben beszél a magánéletéről, vagy oszt meg követőivel ehhez kapcsolódó tartalmat. Szerinte ez is kellett ahhoz, hogy mostanra lelkileg könnyebben meg tudjon birkózni az ismertséggel járó kihívásokkal.

A tánc miatt nem áll tőled távol a szereplés, a reflektorfény. Mennyire érezted magad otthonosan ebben a modell közegben?

Magam is meglepődtem a végeredményen, teljesen új arcomat mutathattam meg a GLAMOUR divatanyagában. Remek volt a csapat, imádtam a közös munkát. A fotókat nézegetve döbbentem rá, hogy az elmúlt három évben váltam igazán felnőtté. Egy felnőtt nő vagyok, akinek vannak céljai. Általában rendkívül szigorú vagyok a rólam készült képekkel kapcsolatban, Zsólyomi Norbival, a fotóssal viszont tökéletes volt az összhang, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

A táncban elért sikerek elérésben is fontos szerepe van a partnereddel való összhangnak?

Ez az egyik legfontosabb alappillér. Ha nincs meg a kellő összhang, amire aztán el lehet kezdeni építkezni, hosszú távon nem fog működni a közös munka. Szerencsére az esetemben soha nem volt probléma ezzel, a műsorban mindegyik táncpartneremmel jól tudtam együttműködni. Ez függ a kapcsolat mélységétől, milyenségétől is.

Lissák Laura rendkívül büszke rá, hogy az elmúlt négy évben több mint hetvenezer ember gyűlt össze az Instagram oldalán- Top ZARA, Nadrág COS
Fotó: Zsólyomi Norbert

Kulcsár Edina álomszép kismama fotósorozattal ünnepli az anyaságot

Kulcsár Edina álomszép kismama fotósorozattal ünnepli az anyaságot

A párkapcsolat terén azt gondolom, ahogy idősödik az ember és egyre több tapasztalatot szerez, még jobban körvonalazódik benne, valójában mire van szüksége, mitől érzi jól magát egy kapcsolatban. Ha úgy érezném, nem vagyok jó helyen, azért nem maradnék benne egy párkapcsolatban, hogy elmondhassam, van mellettem valaki.

Mindig is ennyire tudatosan gondolkodtál magaddal kapcsolatban?

Viszonylag hosszú idő volt átültetnem magamba ezt a fajta tudatosságot, rengeteg munka van benne, folyamatosan dolgozok magamon. Elképesztően nagy a megfelelési kényszer bennem, mindenkinek a legjobbat szeretném nyújtani, időnként viszont ennek az az ára, hogy háttérbe szorítom magamat.

Egy idő után rá kellett jönnöm, muszáj, hogy én legyek az első, először magamnak feleljek meg, és után jöjjenek mások. Nekem is vannak nehezebb és kiegyensúlyozottabb időszakaim, nagyon fontos, hogy a közvetlen környezeted mennyire támogat bizonyos kérdésekben. Korábban volt egy táncpartnerem, aki teljesen lerombolta bennem, hogy pozitívan lássam önmagam. Nagy felismerés volt nekem, miután kimondtam magamnak ezeket a gondolatokat.

Ismert emberként talán még nehezebb munka, hogy ne határozza meg a magabiztosságunkat a közösségi média vagy egy-egy negatív visszajelzés.

Borzasztóan nehéz ismert emberként úgy élni az életed, hogy ne befolyásolja a mindennapjaidat egy-egy negatív visszajelzés. A mai napig felfoghatatlan számomra, hogy ennyien követnek, ennyien kíváncsiak rám. Rendkívül büszke vagyok rá, hogy az elmúlt négy évben több mint hetvenezer ember gyűlt össze az oldalamon.

Rendkívül inspirálóan hat rám, viszont a másik oldalon pontosan tudom, hogy a közösségi média mennyire kártékony tud lenni, ezért is próbálok egyensúlyt tartani, ezért is osztok meg például csak nagyon kevés dolgot a magánéletemről. Nem volt könnyű döntés, de ahogy telik az idő, mindig megbizonyosodok róla, hogy jól döntöttem. Van egy privát szféránk a párommal, ami csak a miénk. Közben megpróbálok irányt mutatni azoknak az embereknek, akik követnek.

Lissák Laura a GLAMOUR május-júniusi magazin divatanyagában egy teljesen új arcát mutatja meg - Blézer és nadrág H & M STUDIO, Míder ROKH H & M, Ezüst nyaklánc citrinmedállal és ezüst fülbevaló NILE ATELIER
Fotó: Zsólyomi Norbert

Molnár Andi: „A táncos karrierem megérdemelte, hogy elinduljak egy világbajnokságon”

Molnár Andi: „A táncos karrierem megérdemelte, hogy elinduljak egy világbajnokságon”

Rendkívül elfoglalt vagy. Ebben a nagy zajban mikor jut magadra is időd?

Rengeteg minden van most körülöttem, a táncfellépések, a privát órák, a tartalomgyártás mellett a műsorvezetésben is próbálok sikereket elérni. Ráadásul hamarosan új oldalamról is bemutatkozom egy régóta dédelgetett álmom megvalósításában, amiről még nem beszélhetek, de nagyon izgalmas időszak elé nézek. Mindezek mellett pedig amikor csak tehetem, minden időmet a szeretteimmel töltöm.

Szerencsés vagyok, mert a munkám a szenvedélyem, mindenben megtalálom magamnak azt a pluszt, ami feltölt lelkileg. Nagyon érdekel a lakberendezés, néha egy jó sorozat, film vagy csak találkozni a barátaimmal is elég, hogy maximálisan ki tudjak kapcsolódni. Két év után nemrég eljutottam végre nyaralni, nagyon vártam, hogy végre kiszakadjak a hétköznapokból.

Milyen tervekkel vágsz neki az idei nyárnak?

Az elmúlt nyarakat végigdolgoztam, idén fontos volt, hogy beleférjen az életembe egy hosszabb nyaralás is. Olaszország felé vesszük az irányt, a többit meglátjuk, a felkérésektől, aktuális munkáktól függ minden. Nyitottan, sok-sok tervvel várom a nyarat, kíváncsi vagyok milyen lehetőségeket tartogat.

Stylist: Pintér Judit

Smink: Kiss Csilla

Haj: Herczeg Csaba/The Cult Saloon

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ez a Bridgerton-fiú illik hozzád leginkább a személyiséged szerint

Kvíz: Ez a Bridgerton-fiú illik hozzád leginkább a személyiséged szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Ezt a 3 kérdést kell feltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell feltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)