Lorde bevallotta: mélységesen megviselte az internetes zaklatás

2017.június.16.

Lorde már 16 évesen reflektorfénybe került Royals című dalának köszönhetően, és pillanatok alatt a Billboard listák éléről integetett, és nyerte meg a Grammy-díjakat. Azonban a sikernek nem csak pozitív oldala van: ha fókuszba kerülsz, bizony a rosszindultú követők is megtalálnak előbb-utóbb.

Lorde zaklatás
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Időközben eltelt négy év, az énekesnő már 20 éves, és egy nemrégiben készült interjújában elmesélte, hogyan kezdődött a gúnyolódás, és hogyan nézett szembe vele.

"Emlékszem azokra a gyerekekre online, akiknek valószínűleg legyőztem a kedvenc szupersztárját, ők pedig rögtön megjegyezték, hogy túlzottan távol állnak a szemeim egymástól. Ekkor elgondolkodtam, hogy hé, hogy értem el idáig úgy, hogy észre sem vettem, hogy túl messze vannak a szemeim egymástól?" - fejtette ki Lorde

Ezt is olvasd el! Lorde új dala a nyár slágere!

Ahogy sok híresség, úgy Lorde sem tudott először megbírkózni a rosszindulattal. A lány négy évre elvonult a nyilvánosság elől, és rengeteg erőt kellett gyűjtenie, hogy el tudja fogadni magát, viszont az önazonosság-keresés közben sikerült megírnia egy hihetetlenül jó lemezt, amiről bővebben itt olvashatsz.

"Hazamentem a családomhoz, menedéket kerestem a kritikák elől, és elértem oda, ahol most tartok. Jól érzem magam a testemben" – mesélte Lorde

Lorde-ot nem legyőzte, hanem megerősítette a sok bántalom, és úgy döntött, mások figyelmét is felhívja az internetes zaklatás veszélyeire. 2014-es beszédében már magabiztosan állt ki közönsége elé, és kifejtette, hogy nem ért egyet Hollywood szépségideáljaival. Nos, Lorde ismét bebizonyította, hogy nem szabad engedni a hamis testképeknek, és hogy le lehet győzni a rosszakaróinkat egy kis magabiztossággal.

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább