Madonna titkos leszbikus kapcsolata: két évig ostromolta a modellt

2018.július.22.

Tudjuk, hogy Madonna a ´80-as és ´90-es években valósággal sokkolta a közönséget a nagyon is explicit szexuális utalásaival a dalaiban, a klipjeiben és a fellépésein is.

A pop királynője sosem csinált túl nagy titkot a szexuális étvágyából, illetve abból sem, hogy nem csak a férfiakat szereti. Különösen az 1990-es évek eleje számított a legbotrányosabb korszakának, ekkor jelent meg sok határsértő, erotikusan nemhogy túlfűtött, de egyenesen lángvörösen izzó klipje. A Justify My Love című az első válogatáslemezéhez készült, ez, illetve a dalhoz készült fekete-fehér, igencsak erotikus klip nyitotta meg ezt a korszakot, aminek az 1992-es Erotica és a két évvel későbbi Bedtime Stories az emblematikus lemezei.

15 sztár, akiről nem tudtad, hogy biszexuális

15 sztár, akiről nem tudtad, hogy biszexuális

Madonna szexuális szabadossága akkoriban bőven szolgáltatott témát a médiának. Egy leszbikus kapcsolatáról azonban csak most értesülhettünk, lévén, hogy az egykori felkapott angol topmodell, Amanda Cazalet úgy döntött, hogy a románc után csaknem 30 évvel eladja a popikon hozzá írt szerelmes levelét.

Cazalet a ´80-as évek végének egyik felkapott modellsztárja volt, aki a legnagyobb divatházak kifutóin szerepelt. Így került kapcsolatba Madonnával is, aki Jean Paul Gaultier (aki állítólag az egyik parfümjének üvegét Cazalet alakjáról mintázta) barátjaként részt vett a divattervező egyik show-ján, ahol azonnal kiszúrta magának a gyönyörű modellt, és szerepet ajánlott neki a Justify My Love klipjében.

Amanda Cazalet a ´90-es években:

A felvételre egy párizsi hotelben került sor, és a modell számára csak ott derült ki, hogy a klipben majd csókolóznia kell Madonnával. Amanda Cazalet szerint nagyon meglepte, hogy nyelves csókváltás lesz majd köztük, de színészi munkának fogta fel. Madonnára azonban sokkal nagyobb hatással volt a jelenet, mert ezt követően még két évig üldözte a szerelmével a modellt.

Csók a Justify My Love klipjében Madonna és Amanda Cazalet között:

A legszebb love story: a két lány teljesen egyszerre kérte meg egymás kezét

A legszebb love story: a két lány teljesen egyszerre kérte meg egymás kezét

Cazalet közben férjhez ment, és gyermeket várt, de a most árverésre bocsátott levél alapján (amit a popsztár vörös tollal, és kézzel írt a modellnek) Madonnát mindez nem tántorította el, és hősszerelmesként ostromolta a modellt:

"Te vagy a leggyönyörűbb nő a világon. Meghalok, hogy újra csókolhassalak, rólad fantáziálok egész nap. Tudom, hogy férjhez mentél és gyereket vársz, nem tudom megmagyarázni a vonzalmamat, mégis bennem él. Nagyon kevés nő iránt éreztem ilyen vonzalmat. Szeretnélek újra látni. Remélem, a babád jól van, mindenképpen írj vissza, vagy hívj, vagy küldj faxot." - írja a levélben Madonna

A popsztár még két évig üzengetett a modellnek, de aztán úgy tűnik belátta, hogy Cazalet nem viszonozza az érzéseit.

Madonna kézzel írt levele a modellhez:

Ez is érdekelhet

A csillagjegye elárulja, ki milyen ajándékra vágyik titokban

A csillagjegye elárulja, ki milyen ajándékra vágyik titokban

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját