Egy 15 milliós arcplasztika hatása élő egyenesben

2021.július.31.

Annak ellenére, hogy az egész világ az önelfogadás mellett kampányol, a plasztikai műtéteknek száma nem kezdett el csökkenni attól, hogy trend lett elfogadni önmagunkat, megmutatni a hibáinkat, vagy éppen megbékélni az öregedéssel. Még mindig rengetegen gondolják úgy, hogy egy-egy plasztikai beavatkozás után könnyebben el tudnák fogadni önmagukat, és nagyobb harmóniában lennének a testükkel. Marc Jacobs az amerikai divattervezők örökifjú fenegyereke az elmúlt napokban egyenesen a ráncefelvarrás-büszkeség zászlóvivője lett.

 Marc Jacobs az arcplasztika előtt évekig botoxoltatott
Marc Jacobs az arcplasztika előtt évekig botoxoltatott
Fotó: Gettyimages.com

Botox után arcplasztika

A kicsit bizarr és a többség számára meghökkentő húzások sosem álltak távol a dizájnertől, és aki követte őt a közösségi médiában, az pontosan tudja, hogy a polgárpukkasztás mellett Marc Jacobs számára a legfontosabb, hogy mindig szuperül nézzen ki. Az 58 éves divattervező nem meglepő módon eddig sem keltette egy átlagos 58 éves férfi benyomását, de egy különleges és különlegesen drága plasztikai beavatkozással arra törekszik, hogy a kora még kevésbé legyen leolvasható az arcáról.

Marc Jacobs egy hete élőben közvetíti a plasztikai műtétjét és a lábadozását az Instagram oldalán. A divattervező a Vogue magazinnak elmondta, hogy évek óta járt Botox-kezelésre, de félt attól, hogy túlzásba esik. A különböző feltöltő anyagokkal az volt a problémája, hogy a hatásuk egyre rövidebb tartott. A kezelőorvosa el is ismerte, hogy Jacobs-nek egy idő után valamilyen más, radikálisabb kezelésre lenne szüksége, ha látványos hatást akarna elérni. Ekkor talált rá a dizájner a New York-i plasztikai sebész gurura, Dr. Jaconóra, aki egy speciális mély ráncfelvarrást fejlesztett ki, ami nem piszkál bele a bőr és az izmok kapcsolatában, hanem az izomréteg alatt zajlik a beavatkozás.

A műtétről illetve az azóta tartó felépülésről napról napra posztol a sztártervező, aki szokatlan módon, teljesen nyíltan vállalta fel a plasztikai beavatkozást. A Vogue-nak hosszan mesélt arról is, hogy miért tartja fontosnak, hogy megossza a követőivel a megfiatalodását:

"58 éves vagyok, szerintem nem nézek ki rosszul 58 évesen, nem arról van szó, hogy úgy éreztem, muszáj megtennem. Az ezek a beszélgetések az öregedésről, vagy a plasztikai sebészetről nagyon hasonlítanak sok más beszélgetéshez körülöttünk, amelyekhez szégyenkezés társul. És én nem akarok úgy élni az életem, hogy szégyenkezek. Megpróbálok a lehető legnyitottabban, átláthatóbban és a legőszintébben állni a dolgokhoz. Igen, hiú vagyok. Szerintem nem szégyen hiúnak lenni, és nem szégyen, ha vágyom a figyelemre" - mondta Marc Jacobs.

Marc Jacobs Sosem Voltam Kover Drogos

Őszintén az arcplasztikáról

A dizáner kifejtette, hogy az arcplasztikájára az öngondoskodásának egyik részeként tekint. Ugyanúgy ahogy az, hogy a meditáció, vagy az, hogy fodrászhoz, vagy körmöshöz jár.

Marc Jacobs kifejtette azt is, hogy őt az a fajta képmutatás zavarja a legjobban, amikor valaki látszólag évtizedekig nem változik semmit, de sosem ismeri el, hogy ez a plasztikázásnak, vagy más egyéb beavatkozásnak köszönhető. Szerinte a fiatalabb generációnak az őszinteség, és az átláthatóság sokkal fontosabb.

"Mindannyiunknak vannak filterek a telefonunkon, mindannyian javítunk a fotóink minőségén ma már, ez a világ, amiben élünk. Azért csináljuk, mert a közönség ezt akarja, és azért akarják ezt, mert mi ezt csináljuk, egy vicces ördögi kör ez" - filozofálgatott a dizájner.

Hogy mennyivel néz ki most jobban Marc Jacobs, mint a arcplasztika előtt, azt ki-ki döntse el maga, azonban az biztos, hogy az őszintesége tényleg célt ért, mert a követői között sokkal többen támogatják a bátorságáért, amiért megmutatja, hogy kés alá feküdt, mint azok, akik elítélik, hogy műtéti úton akarja megállítani az időt.

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta