Marion Cotillard saját táskát tervez

2012.december.30.

Már régóta egyet jelent Marion Cotillard és a Dior, hisz a színésznő évek óta a márka arca, ennek köszönhetően szinte mindig Dior ruhákban és kiegészítőkben jelenik meg a vörös szőnyeges eseményeken, hol remekül, hol viszont kissé előnytelenül választva outfitet. Nemrég pedig azt is megírtuk, hogy a Dior egy saját tervezésű magazint jelentetett meg, amelynek címlaplánya a gyönyörű színésznő lett.

A márka 2008-ban dobta piacra Lady Dior elnevezésű táskáját, amelynek arca a gyönyörű színésznő lett. Úgy tűnik a közös projekt olyan jól sikerült, hogy a cég tovább merészkedett: állítólag a francia színésznő saját táskakollekciót tervez a Diornak.

"Szeretem a rock & rollt, ezért vagy ilyen stílusú darabok várhatók tőlem, vagy maradok az egyszerűbb kivitelezésnél. De mindenképp szeretném, ha a táskák márkája első pillantásra egyértelmű lenne" – nyilatkozta sejtelmesen a színésznő.

Hogy még jobban felcsigázzák az érdeklődést, kiadtak egy videót a háttérmunkálatokról, ahol bepillantást nyerhetünk a tervezési folyamatokba. A Dior közleménye szerint "Marion Cotillard a kifinomultság maga", ezért nem is volt kérdés számukra, hogy őt válasszák vendégtervezőnek. Szerintetek jól döntöttek?

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói