Megérkezett a következő Blake Lively: Ginny Gardner

2014. augusztus 7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 19 éves szőke színésznő legtöbbünknek az amerikai sorozatokból lehet ismerős. Kevesen tudják ugyanis, hogy Ginny Gardner modellként is igen szép karriert futott be. Fiatalsága miatt pedig még minden előtte áll, és a határ a csillagos ég.

Született: 1995, Sacramento, Kalifornia.

Család

Gyerekként a Disney csatorna fiataljait nézte, akik arra inspirálták, hogy ő is a színészetre adja a fejét. Hat évesen kapott egy pici rendezői széket az apukájától, és azt játszotta, hogy egy filmben szerepel. Vacsora közben sem unatkoztak, ugyanis Ginny mindig előadást tartott a nappaliban. Később szülei ultimátumot adtak neki. Vagy abbahagyja a színészetet, vagy komolyabban veszi. Ginny az utóbbit választotta, ezért az édesanyjával Los Angelesbe költöztek, így megspórolták a hosszú és költséges ingázást, a fiatal lány pedig 100 %-osan a színészkedésre koncentrálhatott.

Az első évben még az anyukájával lakott, majd amikor önálló keresete lett, külön lakásba költözött. Ekkor kezdett el modellkedni is. 13 évesen a Ford ügynökség leszerződtette, amiről a szülei szerették volna lebeszélni. Az anyukája sokáig dolgozott ebben az iparban, tudta mivel jár, de Ginny túl makacs volt ahhoz, hogy hallgasson rájuk, és milyen jól tette! Amikor a szülők látták, hogy lányuk teljes erőbedobással dolgozik, komolyan veszi a feladatait, mellé álltak, és az apuka pedig eltekintett a tervétől, miszerint a lánya a Harvardon fog tanulni.

Karrier
Számos középiskolai darabban játszott, majd amikor Los Angelesbe költözött, több komolyabb szerepet is kapott. Olyan amerikai sorozatokban tűnt fel, mint a Hart of Dixie, a Lab Rats, a The Goldbergs, vagy éppen a Glee - Sztárok leszünk!, aminek különösen nagy rajongója is volt. A Project Almanac című sci-fiben, ami várhatóan 2015-ben jelenik meg, a főszereplő húgát, Christinát játsza.

Modellként a Kohl`s, a Love Culture, a HP, az Abercrombie, a Hollister, az LF és a Famous Footwear kampányaiban láthattuk.

Kattints a galériára és többek között nézd meg Ginny néhány korábbi modellfotóját:

Divat
Fiatal Hollister modellként gyorsan megtanulta a stílusos öltözködés titkát. Hollywood legvagányabb feltörekvő sztárjai között tartják számon. A The Goldbergs sorozatnak köszönhetően egy időben teljesen magával ragadták a 80-as évek stílusa, és saját bevallása szerint azon vette észre magát, hogy a sminkjét is teljesen úgy készítette el: "Le kellett állítanom magam. Túlságosan kezdtem hozzászokni" - nyilatkozta a Nylon magazinban.

Nem tud hibázni, ha a divatról van szó. Stílusa egyszerűen tökéletes. Legyen szó egy fekete kisruháról, egy vagány bőrdzsekis szerelésről, vagy hófehér kislányos összeállításról, mindenkit elbűvöl a szőke színésznő, akinél a bájos mosoly elmaradhatatlan része a megjelenésnek.

Érdekesség
Miután szerepelt a Lab Rats című vígjátéksorozatban, egy évre visszavonult, és csak a modellkedéssel foglalkozott. Egyre több munkát vállalt modellként, és az is megfordult a fejében, hogy teljesen felhagy a színészettel. Viszont értesült arról, hogy a Glee-ben meghallgatás lesz, és mivel nem volt vesztenivalója, jelentkezett, és megkapta a szerepet. Ezzel ismét beleszeretett a filmezésbe, és most már teljes mellbedobással színészi karrierjének építésén dolgozik.

Miért szeretjük?
Interjúkban vagy a közösségi oldalakon Ginny sokszor beszél autista bátyjáról, hogy hírnevét felhasználva felhívja a figyelmet erre a betegségre. Tagja egy sacramentói szervezetnek, az Evening of Dreamsnek, ami az autista gyerekeken próbál segíteni. Betegségük miatt kimaradnak az olyan középiskolai rendezvényekről, mint a gólyabál, ez pedig nagyon nagy szerepet játszik a kamaszok életében. Így a szervezet saját bált rendez nekik. Felöltözteti őket, és gondoskodnak arról, hogy ők is jól érezzék magukat. Ginny most azt tervezi, hogy a szervezet munkáját Los Angelesre is kiterjeszti. Elképesztő és egyben tiszteletre méltó, hogy ilyen fiatalon ennyire komoly dolgokkal foglalkozik. Reméljük, a jövőben is hallhatunk hasonló pozitív cselekedetekről.

Megérkezett a következő Blake Lively: Ginny Gardner 19 éves, kaliforniai szörfös lány, ex-modell és az autisták védelmezője. Így születik egy sztár.


Galéria

Bezárás
2021.07.23.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)