Megérkezett a következő Blake Lively: Ginny Gardner

2014.augusztus.7.

A 19 éves szőke színésznő legtöbbünknek az amerikai sorozatokból lehet ismerős. Kevesen tudják ugyanis, hogy Ginny Gardner modellként is igen szép karriert futott be. Fiatalsága miatt pedig még minden előtte áll, és a határ a csillagos ég.

Született: 1995, Sacramento, Kalifornia.

Család

Gyerekként a Disney csatorna fiataljait nézte, akik arra inspirálták, hogy ő is a színészetre adja a fejét. Hat évesen kapott egy pici rendezői széket az apukájától, és azt játszotta, hogy egy filmben szerepel. Vacsora közben sem unatkoztak, ugyanis Ginny mindig előadást tartott a nappaliban. Később szülei ultimátumot adtak neki. Vagy abbahagyja a színészetet, vagy komolyabban veszi. Ginny az utóbbit választotta, ezért az édesanyjával Los Angelesbe költöztek, így megspórolták a hosszú és költséges ingázást, a fiatal lány pedig 100 %-osan a színészkedésre koncentrálhatott.

Az első évben még az anyukájával lakott, majd amikor önálló keresete lett, külön lakásba költözött. Ekkor kezdett el modellkedni is. 13 évesen a Ford ügynökség leszerződtette, amiről a szülei szerették volna lebeszélni. Az anyukája sokáig dolgozott ebben az iparban, tudta mivel jár, de Ginny túl makacs volt ahhoz, hogy hallgasson rájuk, és milyen jól tette! Amikor a szülők látták, hogy lányuk teljes erőbedobással dolgozik, komolyan veszi a feladatait, mellé álltak, és az apuka pedig eltekintett a tervétől, miszerint a lánya a Harvardon fog tanulni.

Karrier
Számos középiskolai darabban játszott, majd amikor Los Angelesbe költözött, több komolyabb szerepet is kapott. Olyan amerikai sorozatokban tűnt fel, mint a Hart of Dixie, a Lab Rats, a The Goldbergs, vagy éppen a Glee - Sztárok leszünk!, aminek különösen nagy rajongója is volt. A Project Almanac című sci-fiben, ami várhatóan 2015-ben jelenik meg, a főszereplő húgát, Christinát játsza.

Modellként a Kohl`s, a Love Culture, a HP, az Abercrombie, a Hollister, az LF és a Famous Footwear kampányaiban láthattuk.

Kattints a galériára és többek között nézd meg Ginny néhány korábbi modellfotóját:

Divat
Fiatal Hollister modellként gyorsan megtanulta a stílusos öltözködés titkát. Hollywood legvagányabb feltörekvő sztárjai között tartják számon. A The Goldbergs sorozatnak köszönhetően egy időben teljesen magával ragadták a 80-as évek stílusa, és saját bevallása szerint azon vette észre magát, hogy a sminkjét is teljesen úgy készítette el: "Le kellett állítanom magam. Túlságosan kezdtem hozzászokni" - nyilatkozta a Nylon magazinban.

Nem tud hibázni, ha a divatról van szó. Stílusa egyszerűen tökéletes. Legyen szó egy fekete kisruháról, egy vagány bőrdzsekis szerelésről, vagy hófehér kislányos összeállításról, mindenkit elbűvöl a szőke színésznő, akinél a bájos mosoly elmaradhatatlan része a megjelenésnek.

Érdekesség
Miután szerepelt a Lab Rats című vígjátéksorozatban, egy évre visszavonult, és csak a modellkedéssel foglalkozott. Egyre több munkát vállalt modellként, és az is megfordult a fejében, hogy teljesen felhagy a színészettel. Viszont értesült arról, hogy a Glee-ben meghallgatás lesz, és mivel nem volt vesztenivalója, jelentkezett, és megkapta a szerepet. Ezzel ismét beleszeretett a filmezésbe, és most már teljes mellbedobással színészi karrierjének építésén dolgozik.

Miért szeretjük?
Interjúkban vagy a közösségi oldalakon Ginny sokszor beszél autista bátyjáról, hogy hírnevét felhasználva felhívja a figyelmet erre a betegségre. Tagja egy sacramentói szervezetnek, az Evening of Dreamsnek, ami az autista gyerekeken próbál segíteni. Betegségük miatt kimaradnak az olyan középiskolai rendezvényekről, mint a gólyabál, ez pedig nagyon nagy szerepet játszik a kamaszok életében. Így a szervezet saját bált rendez nekik. Felöltözteti őket, és gondoskodnak arról, hogy ők is jól érezzék magukat. Ginny most azt tervezi, hogy a szervezet munkáját Los Angelesre is kiterjeszti. Elképesztő és egyben tiszteletre méltó, hogy ilyen fiatalon ennyire komoly dolgokkal foglalkozik. Reméljük, a jövőben is hallhatunk hasonló pozitív cselekedetekről.

Megérkezett a következő Blake Lively: Ginny Gardner 19 éves, kaliforniai szörfös lány, ex-modell és az autisták védelmezője. Így születik egy sztár.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján