Meghan Markle a félelmeiről beszélt, így segít a fiataloknak

2022.június.15.

Ugyan a sussex-i hercegi pár immár hivatalosan nem a királyi család tagja, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Vilmos és Meghan Markle kevesebbet foglalkoznának a társadalmi ügyekkel, sőt!

 Meghan Markle
Meghan Markle
Fotó: Profimedia

A pár II. Erzsébet királynő platina jubileumának ünnepségére visszatért Londonba, és láthatóan örömmel vettek részt ezeken az eseményeken. Ugyanakkor folytatják a maguk útját, és továbbra is támogatnak fontos ügyeket.

Meghan Markle például Amszterdamban járt – a harmadik születésnapját ünneplő Project Fearless tett közzé egy bejegyzést az Instagram oldalukon, amelyen a hercegné az egyik főszereplő. Ebben az évben korábban (minden bizonnyal az Invictus Game idején, amikor a hercegi pár Hollandiában járt) látogatta meg a programot, aminek kifejezett célja, hogy biztonságos közeget nyújtson fiatal lányoknak (és nem bináris identitású fiataloknak), ahol félelem nélkül beszélhetnek azokról a dolgokról, amelyek nyomasztják őket, vagy a terveikről, vágyaikról.

Meghan Markle a tinédzserekkel töltött idő során mesélt a saját félelmeiről, és arról is, hogy miként küzdött meg velük. A csoportos foglalkozás során ugyanakkor más, üzleti jellegű tanácsokkal is ellátta a lányokat. Egy 12 éves lány, Meesha elmondta a találkozás kapcsán, hogy: "alig tudom elhinni, hogy megosztotta velem a félelmeit. Egész életemben, ha bármikor megijedek valamitől, vagy szorongani fogok valami, vagy valaki miatt, eszembe fog jutni, hogy akármi is van, Meghan Markle is túlment már ilyenen".

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

A három éve létrehívott projekt már 700-nál is több fiatalnak nyújtott lehetőséget, hogy támogató közegre leljen. Mint Meghan Markle a látogatás kapcsán elmondta: "az ilyen támogató és biztonságos terek lehetőséget biztosítanak a lányoknak, hogy kifejezzék önmagukat, erősítsék egymást, ellenállóbbá váljanak, és bátran merjenek szembenézni az új kihívásokkal".

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Sztárhírek

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Monitor

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz