Meghan Markle csodás eljegyzési gyűrűje sokkal szimbolikusabb, mint gondolnád

2017.december.10.

Az év eljegyzése felett aligha lehet könnyedén túllépni, Meghan Markle és Harry herceg nem is olyan sokára bekövetkező házasságkötése állandó témát szolgáltat a közvéleménynek.

Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Túl azon, hogy minden napra jut egy újabb fotó, videó, amit előbányásznak a leendő hercegné múltjából, szinte minden apró részletet megtudtunk már arról, hogy miként fogja tölteni az ünnepeket a pár. Kate Middletonhoz hasonlóan már most láthatjuk, hogy Meghan Markle is egy pillanat alatt válik stílusikonná, és amit felvesz, hord magával, arra azonnal hihetetlen lesz a kereslet.

Olvastad már? Ezért sürgeti Harry az esküvőt, nagyon megható az ok

Ezt megtapasztalhatta a Cleave and Company cég is, akik az angol királyi család első számú ékszerészeiként Harry herceg számára is elkészítették a gyűrűt, amivel megkérte Meghan kezét. A patinás műhely azóta ezernyi kérést kapott, hogy készítsék el a jegygyűrű mását, de ahogy a képviselőjük fogalmazott nem is lehet, de nem is akarják lemásolni a nevezetes jegygyűrűt.

Meghan Markle jegygyűrűje:

Meghan Markle jegygyűrűje
Fotó: Getty Images

Tudjuk, hogy a királyi család esetében nem csupán arról van szó, hogy egy látványos, szép gyűrűvel kérjék meg a jövendőbelijük kezét, hanem komoly pluszjelentése, szimbóluma is van a gyűrű kiválasztásának. Vilmos például édesanyja, Diana hercegnő eljegyzési gyűrűjével kérte meg Kate Middleton kezét, ami egyrészt a folytonosságot, másrészt a kettőjük kötődésének mélységét is szimbolizálta.

Három gyémánt díszíti a gyűrűt:

Meghan Markle három gyémántos jegygyűrűje
Fotó: Getty Images

Olvastad már? Ez Diana hercegnő ikonikus rövid frizurájának a titka

Harry herceg számára ez a lehetőség kiesett, így ő új gyűrűt készíttetett a Cleave & Company-val. A gyűrűt két kisebb és egy nagy gyémánt díszíti, de ezek nem akármilyen gyémántok. A két kisebb darab Diana hercegnő gyűjteményéből származik, ezzel tehát Vilmoshoz hasonlóan Harry herceg is korán elhunyt édesanyjára utal a gyűrűvel. A nagyobb gyémánt azonban már közös életüket jelképezi, hiszen ez Botswanából származik. Harry herceg ezzel a darabbal utal arra a nyári afrikai utazásra, amit a pár együtt tett, és amelynek egyik emlékezetes állomása Botswana volt. Szép darab, de talán a története teszi igazán széppé.

Harry herceg szimbolikus gyűrűvel kérte meg Meghan Markle kezét:

Meghan Markle és Harry az eljegyzés bejeletésekor
Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói