Meghan Trainor a tökéletes Skechers kampánylány

2016.november.7.

Meghan Trainor még csak 22 éves, de már több világhírű sláger áll a háta mögött, idén pedig a Grammy-díjat is megkapta. A fiatal tehetség szereti a szépet és imádja a kényelmet, ezért esküszik a Skechers új cipőkollekciójára.

meghan trainor, skechers, dallos bogi, sportcipő
Fotó: Skechers

A márka nem először dolgozik együtt egy igazi világsztárral, hiszen korábban olyan hírességek húzták fel a Skechers cipőket, mint Britney Spears, Christina Aguilera, Ashlee Simpson vagy éppen Demi Lovato.

A kollekció a Skechers Originals nevet kapta, ami tökéletesen tükrözi a cipők életérzését: egyedi és eredeti darabok, amelyek a retró és a vintage jegyek szellemében készültek. Ez a stílus pedig nagyon jól áll Meghannek, aki sosem akart beállni a sorba, és egyedi, vagány ízlésével állandóan szembeszáll az unalmas, egyhangú trendekkel. A márka hazai képviselője is hasonlóan tehetséges énekesnő: Dallos Bogi, aki kifejezetten szereti a retró stílusú darabokat. "Mindig is érdekelt a divat, de sosem akartam másokat utánozni. A Skechers Originals kollekciójában éppen az tetszik a legjobban, hogy minden darabja teljesen egyedi, ami tökéletesen illik a sportosan divatos megjelenéshez" – árulta el Dallos Bogi, aki maga is nagy rajongója a márka darabjainak.

meghan trainor, skechers, dallos bogi, sportcipő
Fotó: Skechers

Meghan Trainor és a Skechers 2016 eleje óta dolgozik együtt, a közös munka első lépései között szerepelt egy reklámspot forgatás, amelyben a fiatal énekesnő egy klubban bulizik a barátaival - természetesen Skechers cipőben. A videóban Meghan egyik legnépszerűbb dala, a "No" szól legutóbbi lemezéről, a Thank You-ról. Az énekesnő bevallotta: imádja a közös munkát a márkával.

"Már nagyon vártam, hogy körbeutazzam a világot, és közben ott lássam az arcomat a Skechers üzletek óriásplakátjain. Hatalmas megtiszteltetés és régi álom volt a közös munka egy világmárkával. Örülök, hogy az új albumommal valami egészen újat mutathattam mind hangzásban, mint a saját megjelenésemben – ezért is váltottam szőkéről vörösre. Szerintem érdemes kockáztatni, és vállalni az egyediségünket. Pontosan ezt üzeni a Skechers új kollekciója, és nagyon várom már, hogy a rajongóim is megismerkedjenek vele" – árulta el Meghan Trainor.

meghan trainor, skechers, dallos bogi, sportcipő
Fotó: Skechers

A fiatal énekesnő már 17 éves korára három albumot adott ki, dalai heteken keresztül vezették a Billboard listát, idén pedig megkapta a zenei szakma egyik legnagyobb kitüntetését, a Grammy-díjat. Már legelső világslágere, az "All About That Bass" című dal megjelenésekor nyilvánvaló volt, hogy Meghan nem lesz az a tipikus sztárocska, aki beáll a sorba, hanem igyekszik egyedit és maradandót alkotni. Ő a tökéletes példa a fiatalok számára, hogy az életben bármit el lehet érni úgy is, ha valaki csupán önmagát adja. Eredeti stílusa tökéletesen tükrözi személyiségéhez, amelybe jól beleillenek a Skechers Originals kollekció cipői is.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói