Meleg pornósztárral randizik a sztártervező?

2011.december.20.

A Louis Vuitton vezető tervezőjének szerelmi ügyeiről hangos a sajtó, és nyugodtan mondhatjuk, újra.

Két éve még arról szóltak a hírek, hogy a népszerű dizájner hamarosan házasodik, aztán kiderült, hogy hiába készült Lorenzo Martone már az esküvőre, a kapcsolatnak vége lett.

Marc Jacobs még a 90-es években meglehetősen zaklatott életet élt, s mint egy nemrég megjelent interjújában bevallotta, bizony a drogokat sem vetette meg ebben az időszakban. A partnerek pedig meglehetősen gyors ütemben váltották egymást a tervező mellett. Ennek az időszaknak szerencsére vége lett, és ma már Marc Jacobs a díler helyett a konditeremet látogatja rendszeresen.

A Louis Vuitton kreatív agyának szerelmi élete azonban mostanság legalább annyira kusza, mint másfél évtizede. Korábban is volt már kapcsolata egy meleg pornószínésszel, bár mindketten tagadták, hogy a barátságon kívül más is lenne közöttük. Most azonban egy Harry Loius nevű pornósztárral hozták hírbe. Jobban mondva, maga a színész csiripelte a Twitteren nemrég, hogy fantasztikus hétvégét töltött a világ egyik legnagyszerűbb emberével, Marc Jacobs-szal. A brazil pornósztár először azt írta (igaz akkor még nem nevesítette a tervezőt), hogy: micsoda nagyszerű hétvége, remek szex és remek vacsora, nem mondhatom el a nevét, de ő az egyik legmenőbb ember a földön.

Harry Louis úgy látszik, őszintén felvállalja a kapcsolatát a tervezővel, akivel legközelebb Párizsban találkozik majd, ha lehet hinni az üzenetének. A tervező egyelőre nem kommentálta a dolgot, de hogy ne legyenek kétségein, előkerült ez a fotó is a párról.

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán